Lofsan

Packat och klart!

Det tog typ tre timmar att packa, men nu är det äntligen klart! Jag fick ner allt i den mindre resväskan, även om den är av större modell.

Det är första resan till ett varmt land för Sixten men han är ju född mitt i högsommarvärmen i augusti så lite hetta är han van vid. Jag har satsat på tunna kläder till Sickan, både kort och lång ärm, korta och långa ben och flera par kallingar att ha utanpå blöjan. Några varma tröjor och overaller i bomull tillsammans med en fleecefilt fungerar nog bra kvällstid.

Mina egna sommarkläder passar sådär tyvärr. Jag är en av få tjejer som blivit mindre efter att ha fött barn. Men det är ju ett angenämt problem i det stora hela. Jag har i alla fall grymma bikinis och mina nya Gstarshorts är heta, det räcker för min del!

Jag är så glad ikväll; för två månader sedan slaskade Sixten sönder min iPhone. När jag försökte lämna in den på lagning spelade jag oförstående när de hävdade att den var fuktskadad och inte kunde lagas på garantin… Jag har haft en av våra reserviphone sedan dess men i dag överaskade Hans mig med att åka till Telia och köpa en ny iPhone, en 3GS med bättre kamera och större minne än min förra. Grymt!

Om det är någon som undrar så bloggar jag såklart varje dag även från San Augustin, massa bilder och sommarkänsla kan ni förvänta er!

Era bloggar läser jag i kapp när vi kommit hem nästa helg, lite bloggsemester blir det med andra ord.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

Lämna kommentar