Lofsan

På väg hem

Nu åker jag (baklänges!) hem mot Stockholm igen efter några dagar i Göteborg. Allt arbete under denna helg kommer ni att få ta del av så småningom. Men ni får hålla er till tåls ungefär ett år. Å andra sidan kommer ni verkligen att älska resultatet, det kan jag självsäkert garantera!
 
 Nu längtar jag hem till små gräbs därhemma, min säng, min soffa och mitt kök. Det är det jag saknar när jag är bortrest. Och Hans såklart. Det är tur att det finns både FaceTime och instagram nu för tiden så att jag kan göra slängpussar innan nattningen och få höra om både pulkaåkning, nya spel på iPad och val av lördagsgodis. Jag kommer hem precis lagom för att kunna läsa saga för gräbsen och pussa godnatt, sen blir det middag bara Hans och jag ikväll. Mysigt! Han åker till London på tisdag och jag kommer dit först på torsdag så det blir lite omlottäktenskap ett par dagar.
 
 


Idag är gräbsen på 3-årskalas hos kusin Otto. Finskjortorna och partyhumöret på!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Kommentarer

 • Svara pilla 19 januari, 2014 at 19:30

  Coola grabs! GIssar att ni har fotat för en träningsbok!

  [Svara]

 • Svara Kim 19 januari, 2014 at 21:53

  Åhh hoppas det är en bok som kommer :):):) ska bli spännande o se vad som väntar!
  Jo, jag har även en fråga.. Googlat runt men hittar inget tydligt svar på detta o du ÄR nog den personen som kan tänkas veta svaret på just min fråga:)
  Jag är väldigt svag i magen/ bålen o undrar om risken för magmuskeldelning är vanligare på en person som mig än en tjej med stark o vältränad bål / magmuskulatur ?
  Jag vill så gärna bli med bebis, men är samtidigt väldigt rädd att drabbas av detta..

  Tacksam för svar!
  Med vänlig hälsning, Kim

  [Svara]

 • Lämna kommentar