Lofsan

På rätt sida Atlanten

Oj vilken trött mamma det är som kommer träffa efterlängtade små pojkar om bara några timmar!

På raden bakom oss på flygplanet satt en barnfamilj där ett barn skrek oavbrutet hela flygresan i 8 timmar. Med ett par timmar kvar till landning började han kräkas och sen spydde han fram till landning. Jag tycker så synd om föräldrarna men lite självförvållat var det kanske då de gav honom så mycket godis och saft för att han inte skulle skrika. Han var inte ens ett år och behövde kanske sova och få hjälp med att sova, inte massa socker och lek. Jag fick typ sympatiillamående som man kan få när någon annan mår dåligt.

Jag var riktigt glad när vi landade och även om det hade varit skönt om vi hade kunnat sova en stund tänkte jag att det var skönt att det inte var mitt barn som skrek så. Det fick bli en tröst i kaoset.

Nu längtar jag så oerhört mycket efter Sixten och Baxter som väntar därhemma tillsammans med mormor. Vi äter frukost på Kastrups SASlounge och strax ska vi boarda sista flygplanet hemåt. Arlanda Express och taxi och SEN är vi äntligen hemma igen. Det har varit nyttigt för mig att få vara utan barnen ett par dagar. Det är nyttigt att få längta ibland. 🙂


Att ha bra skor är typ det viktigaste när man är i New York eftersom man går så mycket. Jag chansade och tog med mig mina nya Merrell. Så sköna och varma boots!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Kommentarer

 • Svara Amanda 6 november, 2012 at 10:55

  Hej
  Jag läser din blogg sen jag såg dig på Nyhetsmorgon för att få inspiration för träning. Du är sjukt duktig och dina träningvideo är jättebra. De är skönt att följa dig eftersom jag får en känsla av att du är äkta och man ser dig i bloggen.
  Förlåt för osammanhängande text men de jag vill framföra är att du är grym och inspirerar mig massor.

  [Svara]

 • Svara Emma 6 november, 2012 at 12:41

  Men seriöst? Vad finns det för skabb till föräldrar som ger en sådan liten unge saft och godis??

  Fruktansvärt att vuxna inte kommit längre än så i kunskap.

  [Svara]

 • Svara Caroline H 6 november, 2012 at 14:15

  Välkommen hem igen! Hoppas du nu får hänga med dina kids o krya på er tillsammans.

  [Svara]

 • Svara Mathilda 6 november, 2012 at 18:24

  Tycker ju dock mer synd om barnet än föräldrarna om ett barn skriker konstant i 8 timmar och sen blir proppad med godis och saft. Det finns alltid en anledning och något ett barn behöver/saknar om det skriker så länge. Stackars unge.

  [Svara]

 • Svara Linda 10 november, 2012 at 20:55

  Men fy. Jag mår verkligen illa av att läsa att föräldrar gör på det där viset.

  [Svara]

 • Lämna kommentar