Lofsan

På plats Helsingborg marathon

Nu har lugnet lagt sig i min mage. Vi har checkat in på hotellet, jag har förberett allting som jag behöver på loppet imorgon och vi har kollat upp detaljer kring nummerlapp, start och mål. Sånt som är viktigt med andra ord. Nu är det bara 42,2 kilometer kvar. Mitt tredje marathon någonsin, mitt andra marathon i år. Det är helt ofattbart att jag lyckats bygga upp min kropp efter två så täta graviditeter och förlossningar att jag klarar av detta. Jag är så tacksam för de resultat jag får av min träning, mitt kostupplägg och min återhämtningsplan. Jag har verkligen lyckats skapa mitt eget framgångsrecept.
 
 Nu finns det bara en viktig sak att komma ihåg resten av helgen: att njuta. Ingen stress, ingen hets. 42,2 kilometer lugn och metodisk löpning genom Helsingborg och längs havet.
 
 Men först: uppladdningsmiddag på omtalade Helsing här intill hotellet. Är det någon av er som har ätit där? Jag är väldigt nyfiken!
 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Kommentarer

 • Svara Mias steg 12 september, 2014 at 19:29

  Låter som att du är väl förberedd. Ha kul och lycka till imorgon! Jag sprang mitt andra maraton (för i år) för någon vecka sedan och det kändes toppen. Kroppen är lite mer förberedd än på det första. ☺

  [Svara]

 • Svara Joanna 12 september, 2014 at 20:24

  Lycka till!

  [Svara]

 • Svara Helen 12 september, 2014 at 21:17

  Stort lycka till 😀 om två veckor är det min tur så kul o följa ditt lopp!

  [Svara]

 • Svara Camilla 12 september, 2014 at 21:39

  Lycka till! Det kommer gå galant!

  [Svara]

 • Svara Annika 12 september, 2014 at 21:43

  Välkommen till Helsingborg! Det verkar bli en toppendag för maraton imorgon! Jag hejar på dig i Ramlösaparken. Lycka till! Hälsn Annika

  [Svara]

 • Svara Ida 12 september, 2014 at 23:03

  Tycker att helsing är OK men det finns mycket bättre ställen i Helsingborg! Om ni är kvar imorgon kan jag rekommendera sillen och makrillen nere vid havet eller Fridas på kullagatan, mycket härliga ställen! Lycka till imorgon, jag ska nöja mig med att heja på 🙂

  [Svara]

 • Lämna kommentar