Lofsan

På andra sidan Skurubron; Boo Gård och Hasseludden Yasuragi Spa

Förra gången vi åkte över Skurubron var förra helgen när vi åkte till Boo Gård för att bada och sola tillsammans med Ida, Niklas och Lykka. Det var svajnigt kallt i vattnet men Lykka plaskade järnet ändå. Sixten drog upp fötterna upp till hakan och pep som en hundvalp varje gång jag doppade hans fötter. Mäktigt.

När båda gräbsen sover passar Mamman på att sola!

Kom då Sixten!

Nä, fy vad kallt Mamma! Ta upp mig!

Ååååååkej, liiiiite kallt var det nog…

Vi tar en fikapaus istället

Hörru Sickan; har du sett båtarna där ute?!

Amen ååååh, de har jag ju sett förut…

Lykkas heta päron Ida och Niklas

Idag ska Sixten och jag åka över Skurubron igen fast den här gången ska vi bada i VARMA vatten, nämligen på Hasseludden Yasuragi Spa. Vi ska äta lunch, bada och vara med på massa barnaktiviteter såsom sumobrottning, massagesaga och familjeyoga. I sommar kör Hasseludden Yasuragi Kids Spa där man kan ta med sig barnen och antingen checka in över natten eller bara hänga en hel dag, wonderful för oss barnfamiljer som letar sommaraktiviteter anpassade för ALLA i familjen!

Baxter ska ha kvalitetstid med sin moster och Sixten och jag ska för första gången sedan Baxter föddes, för 7 månader sedan, gör något riktigt bara han och jag. Jag längtar till Hasseludden och ser fram emot en underbar dag!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Anna Lundin 20 juni, 2011 at 14:16

  Hej Lovisa!

  Va roligt att läsa dessa senaste inläggen i din blogg, stort grattis till giftemålet! Lucky man säger jag bara!

  De får mig också att bli helt nostalgisk…jag gifte mig för nästan exakt ett år sedan (midsommardagen 2010) i samma trakter! Vi gifte oss i Boo kapell uppe i backen vid Boo gård för att sedan ta en båt till Nacka Strand, ha fest i Tornvillan och sedan bo på Hotell J! Det va en fantastisk dag och jag hoppas ni också hade en superdag!

  Ta hand om dig och din lilla familj, hoppas vi kan ses i sommar vid tillfälle!

  Kram
  Anna

  [Svara]

 • Lämna kommentar