Lofsan

Oxfilé med marrängsviss

Vi var en sväng till Sickla idag och köpte födelsedagspresenter till Tompa. 8 år, stora grabben! Största rymdskeppet i Starwarslego från Hans, Toy Story 3 från mig och så några nya Bakugan från Sickan och Backan. Det var en nöjd kille härhemma sedan. Sixten gav sitt paket själv till Tom och satte sig sedan bredvid med benen i skräddare och händerna i knäet och tittade på när Tom öppnade paketen. När Tom tog fram en Bakugan i taget ur kartongen och sedan la ner dem på golvet efter att han tittat på dem tog Sixten upp varje och granskade noggrant. Lugnt och stilla. Sedan satt alla tre pojkarna på golvet och tittade på Toy Story 3. Först tröttnade Tom som hellre ville bygga ihop rymdskeppet på sitt rum, sedan hittade Sixten stora legokartongen och tappade intresset för filmen. Till slut var det bara Baxter som såg klart filmen i sin babysitter. Han är en hejare på att få fart på gunget och satt och fnissade för sig själv i vardagsrummet framför TV:n.


Dagens Mamma & Pappa

Hans bjöd Agnes, Henric och mig på riktigt pangmiddag idag: oxfilé och sedan marrängsviss med chokladpudding. Mums! Det blev ganska mycket kött över så jag har världens lyxigaste lunchlådor nästa vecka. 🙂


Nya tulpaner varje vecka!


Baxter älskar att ligga på mage, gärna framför TV:n.

Konstigt nog känns det som söndag idag? En hel extradag i morgon med andra ord. Den ska jag använda till träning och pärmen.

Jag är helt fast i Sixtens pärm nu, längtar till imorgon när jag har skrivit ut fler bilder att jobba med. 🙂


Lofsan scrappar

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara i min lilla lilla värld 6 februari, 2011 at 22:18

  Naw, va söt du e som sitter där med din scrapbook. Och duktig hihihi Hoppas man får se lite av resultatet sen =)

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  Helt ensam i mörkret. 🙂

  Vill du det?

  [Svara]

 • Lämna kommentar