Lofsan, Träning, Videobloggar

Övningsbank med alla filmer

Ni som frågar efter olika typer av öningar, nya som gamla läsare; det finns två ställen där jag lagt upp mycket filmat material för er att titta på.

Här är min youtubekanal: http://www.youtube.com/user/lofsan

Och här är mitt videofyme: http://www.videofy.me/k8fvbssi/

Där finns över hundra övningar och kombinationer att inspireras av, både överkropp och underkropp. Om ni undrar över någon speciell övning kan ni länka till klippet i kommentarsfältet här så svarar jag.

Lycka till!

 

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Kommentarer

 • Svara Sofia 6 juni, 2012 at 21:29

  Hej Lofsan 🙂

  Hänger här inne hos dig lite då & då för att peppa mig själv att tappa mitt sista babyfluff. Såg att du ska till Sunwing East i Side kom precis hem därifrån! Inatt. Har haft en toppen semester, vårt sjunde Sunwing resort vi besöker. Haha. Lollo & Bernie forever.

  Kika in på min blogg har en massa bilder från hotellet & resan & kommer lägga upp fler upp du vill få en sneek peek på vad som komma skall!

  //Sofia

  [Svara]

 • Svara Malin Rosén 7 juni, 2012 at 05:02

  Tack för du tar dig tid och visar övningar mm. 🙂 DU är grym!

  [Svara]

 • Svara Hanna N 7 juni, 2012 at 05:39

  Helt suveränt ! Tack 🙂

  [Svara]

 • Svara Silvana 8 juni, 2012 at 19:16

  Hej Lofsan! Grattis för super bra blogg, blir så inspererad!!!
  Kan du hälpa mig att rekomenderar vilka av de övningar jag kan kombinera på ett pass som skulle vara effektiv för hela kroppen? eller är det bättre att köra tex. en dag överkroppen och en annan köra ben? Jag bruka köra mycket gruppträning (shape,powerstep,crosstraining, osv),gillar träna tuft men har svårt för att träna själv men det vill jag ändra på. Skulle vara kul om du kan ge några kombinationer som jag kan testa!
  Tacksam för svar!

  [Svara]

 • Lämna kommentar