Lofsan

Överraskad av vintern

Första snön har kommit till Alperna! – Woho! Vi har kört fantastiska pass på hög höjd i krispig, hög luft. Älskar det! Nu längtar jag faktiskt efter vintern. Jag ska bara förbi Bokmässan i Göteborg en sväng och sedan köra Lofsangruppens stora inspirationshelg i Torekov (det finns ett par platser kvar om du vill följa med).
 
 
 Med tanke på all snö som kom häromdagen så är jag överlycklig att jag hade med mig min nya jacka Aldhild från Röhnisch. Det är en helt ny vinterjacka som finns i vitt, svart och marin, den säljs bara på Intersport, och är fullmatad med miljövänliga lösningar och smarta grejer. Bl a gillar jag att den har extra värmande padding uppe på skuldrorna (där många ofta fryser) och att den är både vind- och vattenresistent. Det här är definitivt min favoritjacka vintern 2015/16!
 


Sixten ringde för att berätta att Skylanders Superchargers nu finns i butik. Baxter har önskat sig det i typ ett halvår och har till och med haft en nedräkningskalender på väggen.

 Vårt flyg går från Salzburg vid 10 imorgon förmiddag så vi åker från hotellet strax före 7. Vi har haft flera tidiga morgnar här under träningsveckan men jag älskar att sova en stund på eftermiddagen sen. På bilderna ovan har jag precis tagit en powernap och är på väg på en massage. Superskön avslutning på en fantastisk vecka. Ni ska få fler inlägg från varje dag i Alperna de kommande dagarna.
 
 I samarbete med Röhnisch.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Kommentar

  • Svara Elin & Loe 26 september, 2015 at 10:56

    Gud vad härligt, Bad Gastein är bland de häftigaste orterna vi har upplevt 🙂

    [Svara]

  • Lämna kommentar