Träning

Overall?!

Det gick hur bra som helst på simningen idag! Sixten vill i för sig inte göra som man ska, han vill gå sin egen väg men det är en bra egenskap tycker vi. Två extra roliga saker idag var att flyta själv med en lång korv under magen och att simma utan redskap helt själv in till kanten, barnen är mer kapabla än vad man kan tro.

På eftermiddagen har vi varit på Sats som vanligt. Idag körde jag lite kortare konditionsdel och mer styrka eftersom det blir cykling både tisdag och torsdag. Jag startade lätt men ökade sedan på på varje övning för att det kändes så bra och jag var stark. Nu är jag uppe på 12-kiloshantlarna på bicepscurl igen, nästan lika stark som innan med andra ord.

Ikväll ska vi äta vattenmelon och kolla på Biggest Loser och Dexter. Vi är helt ikapp sexans avsnitt nu. Sixten badar i badkaret som varje kväll och ska få pyjamas och välling sen. Apropå honom så tog vi ur dynan ur sittdelen idag. Det började bli lite trångt när han har tjockare jacka på sig att knäppa bältet. Nu har han mer space både uppåt och åt sidorna men det blir lite hårdare också. Men snart ska overallen på och då blir det mjukt igen. Måste bara köpa en först. Någon som kan rekommendera märke/butik för overall à la bävernylonsinköp? MaxiCosistolen tipsade många av er om och jag är supernöjd med den, så mer tips från er tack!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Anna 6 september, 2010 at 19:25

  Reimaoverallerna är riktigt bra. Kostar visserligen enhel del och beroende på hur mycket Sixten kommer vara ute. Men vi hade en till vår dotter ni vintras och då var hon 1½ och hon kunde röra sig väldigt lätt i den. Finns fina Reima overaller på Prinsar och prinssesor på drottningatan

  [Svara]

 • Svara Emma 6 september, 2010 at 20:40

  Reima rekommenderas av en god vän som är dagbarnvårdare. Enligt henne är det den bästa overallen och Reima gör även bra vantar!

  [Svara]

 • Svara Lisa 7 september, 2010 at 07:03

  Vi har en Winteroverall från Nanook eller isbjörn som de heter nu. Den har jag har köpt på Naturkompaniet. Känns som att den håller William torr utifrån och varm inifrån.

  [Svara]

 • Svara Louise 7 september, 2010 at 08:08

  Starka underbara snygga tjej vilken förebild du är, kom i håg det!!
  Kramar

  [Svara]

 • Svara Alfva 7 september, 2010 at 08:56

  Didriksons overaller hade fått bäst i test av Vi Föräldrar nu i år (Tignes hette overallen), annars finns det massvis med alternativ, iaf för Sixten som är i rätt storlek…
  Till A däremot kommer det bli svårt har jag listat ut!

  [Svara]

 • Svara Angelica 7 september, 2010 at 11:23

  Reima har sagts vara väldigt bra men senaste åren har jag hört negativt gentemot Reima. Vi hade Didriksson till vår dotter förra vintern och är jättenöjda. Gneis har också bra overaller.

  [Svara]

 • Svara Lisen 7 september, 2010 at 12:29

  Jag säger med Reima!! Vi köpte en till Elise förra året i st 80. Den var gigantiskt då och användes mer som en åkpåse nästan 🙂 men i år är den perfekt. Kommer att sitta fint hela vintern, sån himla fin kvalité! Kram

  [Svara]

 • Svara Petra 7 september, 2010 at 13:15

  vi har testat reima, men nu diggar vi didrikssons i det här hemmet!!! och nanook /isbjörn of sweden!

  [Svara]

 • Svara sara - mamma till wilda 7 september, 2010 at 15:33

  Du har det lätt jämfört med oss. Barn i stl 74 är det inte lätt att hitta till =(

  Fan va stark du är!!!

  [Svara]

 • Lämna kommentar