Lofsan

Öroninflammation & workshop

Den här veckan har varit helt upp och ner eftersom Baxter har haft feber sedan i måndags, femte dagen i dag. Igår fick han rätt elak hosta och jag ringde vårdguiden som ville att vi skulle till vårdcentralen idag. Nu på morgonen hängde vi på låset till vårdcentralen, fick vänta någon timme men till slut träffa väldigt bra läkare. Öroninflammation fastställt och penicillin och hostmedicin på recept. Jag hann bli orolig för vår flygresa till London på söndag men läkaren sa att det skulle hinna bli mycket bättre till dess så det hoppas jag på! Tur att vi kollade upp honom innan resan istället för att behöva hamna i en knepig sits på ett hotell i England. Mammainstinkten!

Jag fick boka om min halva fredag men Hans tar resten av dagen så att jag kan sticka i väg på ett möte nu och sedan genomföra en workshop på en arbetsplats. Jag tycker att det är roligare med praktiska workshops än föreläsningar. Deltagarna ska jobba mycket själva och väldigt tillämpat. Jag tror att det är så man lär sig bäst samtidigt som intresset är större när det handlar om något som är på riktigt och inte fiktivt. I det här fallet har alla deltagare i förväg fått instruktioner till hur de ska skriva en kostdagbok och sedan kommer jag att handleda dem i hur man analyserar dagboken för att skapa en bra balans i vardagen.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

7 Kommentarer

 • Svara esterii 25 januari, 2013 at 12:21

  Åh, hit har jag inte hittat förrän nu, men bättre sent än aldrig:)

  [Svara]

 • Svara Moa 25 januari, 2013 at 12:28

  Frågan om öroninflammation och pencillin är underlig – läkarkåren säger att 1) antibiotika inte hjälper mot öroninflammation och 2) att utskrivning ökar och att det oroväckande och måste förändras då det kan leda till antibiotikaresistens. Ändå får alla jag vet just antibiotika utskriven!! Vet du något om detta?

  [Svara]

 • Svara Josephine 25 januari, 2013 at 13:23

  Hoppas han kryar på sig snabbt. Ska ni på Bett-mässan i London? Ska Hans föreläsa eller så…? Hur länge stannar ni?

  /Josephine i Ystad

  [Svara]

  Hans Reply:

  Det stämmer.

  [Svara]

  Hans Reply:

  Söndag till lördag glömde jag skriva 🙂
  Ses vi där?

  [Svara]

  Anonym Reply:

  Det gör vi! Jag är på plats onsd till sönd:)

  Josephine Reply:

  Ja det gör vi. Jag är på plats onsdag till söndag:)

 • Lämna kommentar