Lofsan

Örebrotrippen all in!

Snacka om en speedtrip till Örebro. 24 timmar från dörr till dörr, men väldigt kvalitetsfyllda sådana. Jag blev sen från Stockholm igår så vi fick skjuta lite på planeringen i besöket hos Röhnisch men det allra viktigaste hann vi verkligen med; att planera vårens Röhnisch Running School, besöka tomtefabriken och plocka lite julklappar till träningsgarderoben samt ett träningspass på Örebros gator.

Nu sitter jag på tåget tillbaka till Stockholm. Först ska jag hem till gräbsen en sväng och innan jullovet officiellt startar har jag några PT-kunder både i kväll och i helgen.


Klockan 07 i morse invigde Ida och jag våra nya löparjackor. Den finns i svart också och har en spetsvolang på ryggen. Det svarta bandet på armen är en mobilficka, sitter superskönt. Röhnisch vårkollektion finns i webshopen i januari men vissa butiker har redan plockat upp sina kläder.


Jag som bott i Örebro i 12 år tog med Ida på lite sightseeing kombinerat med distanslöpning. Här är huset jag är uppvuxen i. 10 år bodde jag på Oskarsvägen. Jag håller på och lär mig min Suunto Ambit S2. Den har inbyggd GPS bland annat. Sitter skönt, är enkel att förstå och snygg!


Igår kväll åt middag på mysiga Kumgsgatan 1 i Örebro. Camilla jobbar med layout på Röhnisch. Hon har tagit fotot uppe i min header.


Therese till vänster är PR-ansvarig på Röhnisch. Vi var på Fuerteventura tillsammans i höstas. Anna Duberg till höger är dansproffset som också är sjukgymnast och forskar på unga tjejers mentala hälsa. Älskar hennes livsglädje.


Vi fick stora julklappar i form
av glaslyktor.


Blandade bilder från tjejernas instagram. Kolla min marängsvissefterrätt med polkamaräng och oboyvispad grädde.


Sen skedade Ida och jag hela natten på Clarion.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Kommentarer

 • Svara mari 20 december, 2013 at 20:12

  Men tusan så härligt. Massa skoj på kort tid =)

  [Svara]

 • Svara Nina 20 december, 2013 at 21:00

  Härligt dygn och kul med en ny röhnisch running school! Jag undrar varför inte träningspassen för vecka sex i RRS10 ligger på röhnisch blogg? Skulle vara smidigt att hitta alla pass där på samma ställe.

  [Svara]

 • Svara Anna Duberg 28 december, 2013 at 23:48

  UNDERBARA LOFSAN tack för att du kom och förgyllde Örebro!
  Kram och välkommen tillbaka 🙂

  [Svara]

 • Lämna kommentar