Sixten

Öppna förskolan & Snölek!

Sixten sov lite längre än vanligt idag på lunchen så vi missade sångstunden på öppna förskolan. När vi kom ner visade det sig att det var babygudstjänst idag igen istället för sångstund eftersom det är 1:a advent på söndag så det var lite synd. Förra gången det var babygudstjänst tyckte jag att det var mysigt även om jag inte är kristen.

Vi hann i alla fall vara på öppna förskolan i 90 minuter och Sixten röjde järnet. Han har blivit mycket bättre på att leka med andra barn och idag var det hans kompis Dante som var partner in crime. Jag är väldigt mån om att Sixten ska träffa andra barn varje dag trots att han inte går på förskola och det verkar ge utdelning. De andra mammorna vars barn ska börja förskola i januari precis som Sixten har redan fått plats, undrar när vi får veta var Sixten ska gå.

Det gäller att vara lite kreativ när man bor i stan och varken har gård eller park i närheten så när vi var klara på öppna förskolan lekte vi massor på kyrkogården. Sixten är inte så bra på att försvara sig mot mina snöbollar men det hinner arta sig hoppas jag. Han fick sedan gå hela vägen till Konsum, inne i butiken och tillbaka till kyrkan. Jag trodde att han skulle vara trött men vi körde ett hårt race igen och Sixten var så tapper.

Vi tog en omväg runt kvarteret hem för att hälsa på morfar och sedan gick Sixten resten av Drottninggatan hem. Han var så trött på slutet att benen vek sig, det var första gången han faktiskt hellre åker vagn än går.

Baxter har varit vaken så mycket att jag är helt chockad. Det är nog nu 2-barnsmammelivet börjar på riktigt.

Idag premiärade Sixten ute i snön! Han var så mallig där han gick på trottoaren i sin fina overall och med vantar på händerna.

Dagens Mamma i Replayjeans, smaljeansen faktiskt och nya Niketröjan.

Dagens Baxter i body från babyGap, Polarn o. Pyretjeans och Timberlandskor.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Mira 24 november, 2010 at 21:15

  Söt napp han har 😉

  [Svara]

 • Svara M.H 25 november, 2010 at 14:05

  Men ring och kolla med stadsdelsförvaltningen ang dagis platsen !
  Du borde ha fått erbjudande nu om han ska börja i januari och redan i december ska ett första besök bokas och du ska få inskolnings papper och ni ska komma överens om start datum för januari 🙂
  Martina

  [Svara]

 • Lämna kommentar