Sixten

Öppna förskolan och babygudstjänst

Vi fick världens överraskning när vi kom ner till öppna förskolan; istället för den vanliga sångstunden som alltid startar verksamheten så var det dags för terminens första babygudstjänst. Öppna för nya saker som vi är så traskade Alex och jag till kyrkan istället. Det var mysigt i kyrkan, Sixten gillade det höga taket och alla långa rader av kyrkbänkar att springa genom. Gudstjänsten gick ut på att vi lyssnade på kyrkklockan, sjöng två psalmer, utöver de vanliga sångerna, utforskade löv, kastanjer och pumpa (hösttema) och tände ett ljus för varje barn som deltog. Jag är inte troende men jag tycker att det är mysigt att vara i kyrkan, det är ett bra avbräck i mitt och Sixtens liv som annars kan vara ganska kommersiellt.

Efter babygudstjänsten gick vi till församlingslokalen och hade fika och lek som vanligt. Det kändes som att Malte uppskattade allt lika mycket som Sixten. Alex slapp i alla fall springa efter honom hela tiden, Malte var fullt upptagen med leksakerna, precis som Sixten är.

Jag har haft lite sammandragningar under eftermiddagen, inga kraftiga, men tillräckligt för att väcka min uppmärksamhet. Give them to me! Jag packade klart BB-väskan häromdagen, har skjutit det framför mig alldeles för länge men nu har jag allt klart för avfärd. Det känns bra. Jag är färdig nu. Redo liksom. 14 dagar till behövs inte. Verkligen inte.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Stina 20 oktober, 2010 at 19:12

  Oh spännande! Fast jag vill allt att du kniper ett par dagar till 🙂

  Nä, hoppas att du snart kommer igång!

  KRAM Stina

  [Svara]

 • Svara MansonDust 20 oktober, 2010 at 19:16

  Jag blir alltid avundsjuk på dom som går till BF & strax över.. hade ju tyckt att jag fan hade fått göra det NÅN gång av dessa tre gånger, för jag vill också bli sådär ”nä nu faan orkar jag inte meeeer!!”, jag har aldrig fått tröttna. Fan vad häftigt att nå BF!!

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  Ojojoj vad fel du kan ha!!! Jag är så sjukt trött på att vara gravid nu!!

  [Svara]

  MansonDust Reply:

  Ja det är klart du är trött på att vara gravid nu, du har ju bakat klart. 😉 Tänk då jag som aldrig fått känna så, haha.

  [Svara]

 • Lämna kommentar