Baxter, Lofsan, Sixten, Träning

Öppna förskolan & första cykelpasset

Idag gick jag till öppna förskolan med både Sixten och Baxter. Herregud vilket projekt det är att lämna lägenheten nu, mycket kläder som ska på, skötväskan är packad till spränggränsen men åh vad kul det är att komma igång med vardagen igen! Sixten lekte järnet i lekrummet och var mer intresserad än vid tidigare tillfällen av sångstunden. Nu när han är bättre på att hålla sig i cirkeln så slipper jag jaga honom med Baxter hängandes i tutten. 🙂

Dagens Mamma

Skönt att kunna ha mina vanliga kläder igen

Dagens Baxter har body och byxa från Polarn o. Pyret

Tuffa sneakers på en tuff kille

Dagens Sixten har tröja från Ralph Lauren och HM-jeans

Fixade frillan på Sickan

Tänk att jag rakade av allt hår i juli och nu har en riktigt fin kalufs. Värst gryma hårkvallen också!

För övrigt har jag träningsvärk idag. Eftersom det blev så halt när snön föll igår så gick jag till gymmet istället för att utmana mina höfter genom att skjuta barnvagn på isen genom slasket. Jag hann köra två övningar med superset: sittande rodd/magliggande benlyft och hög rodd med rep/armhävningar med händerna på bänk. Jag kör på samma vikter som jag hade på slutet av graviditeten, alltså inte så tungt som jag rent muskulärt klarar av utan jag har en uppstartsperiod med handbromsen åtdragen. Efter den korta styrkestunden körde jag 55 min cykling. Jag bromsar även på cykeln och siktar på att ligga på en ”sjungamed”-nivå och inte få blodsmak med andra ord. Endorfinpåslaget blir enormt oavsett och jag kände mig helt hög på lycka när jag halkade hem från Hötorget.

Baxter hade varit så nöjd hela tiden jag var borta, det är han i för sig hela tiden; sover bra, äter bra, tycker om sin napp, allt man kan önska från en 2-veckorsbebis!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

Lämna kommentar