Lofsan, Sixten

Öppna förskolan

Sixten var i toppform idag, ingen hosta bara snor. Jag tror fortfarande på att det är tänderna som växer upp. Nu har nästan ena kindtandens hela yta kommit upp. Den är som en krona med fyra taggar som sticker upp ur tandköttet.

Vi gick till öppna förskolan idag och det var jättetrevligt! Sixten vägrade att vara med i sångstunden förutom när de får instrument men han verkar nöjd trots att jag får springa och hämta honom överallt. Man får inte vara lat när man är gravid och har en 1-åring. De andra mammorna hade tydligen gissat på mitt BF med en månad upp till två kvar så de såg rätt snopna ut när jag berättade att det är på onsdag. Men så förstod de att man inte blir så stor med Sixtens aktivitetsnivå att leva upp till.

Sixten har lärt sig att åka i rutschkanan själv nu, sittandes till och med och älskar alla leksaker de har på förskolan. Jag vet att det är några innerstadsmammor som läser min blogg så jag vill verkligen rekommendera Adolf Fredriks öppna förskola på onsdagar 13.00.

Magen har vuxit ganska mycket de senaste dagarna och jag har fått lite mer vätska i kroppen även om det inte syns så mycket på vågen. Har gått upp ca 11 kilo hittills, ibland känns det jobbigt men jag intalar mig att det är helt normalt. Det är kroppsfixeringen i mig som luras.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara MansonDust 13 oktober, 2010 at 20:32

  11 kg är verkligen heeelt normalt & en BRA vikt. 🙂 Det kommer du bli av med snabbt, tänk på att magen väger en del med. Jag gick upp 10 kg med första barnet men ca 25 kg med tvåan & sen trean.. segt! (& då var jag nyttigare än med första barnet men jag var bara 18 också.. hjälpte väl en del kanske)

  [Svara]

 • Svara Anna Norling 13 oktober, 2010 at 21:54

  Ojoj nu börjar nedräkningen o nu syns det i ditt ansikte att det inte är långt kvar…:) Man blir liksom lite svullen och då e det NÄRA vännen !!! Du har sån fantastisk mage o 11 kg är inget…jag gick oxå upp 10-11 kg med Jesper…13 med Linn…det rinner av dig sedan…var bara lugn!! Puss på er!

  [Svara]

 • Svara skolfux 14 oktober, 2010 at 09:44

  Vad fin Sixten är i rosa! Fast han är fin hela han:)

  [Svara]

 • Svara Alfva 14 oktober, 2010 at 11:22

  Beror på vilken version du har?
  Den senaste jag hade la in alla bilder som förträngda, tappade bort utkast och gjorde att hela appen hängde sig var och varannan minut. Har du inte de problemen behöver du inte uppdatera! 😉

  [Svara]

 • Lämna kommentar