Lofsan

Ont i huvudet :-( Men fin i huvudet :-)

Har fortfarande världens huvudvärk. Har vart vaken många timmar i natt på grund av det. Men jag pallrade mig upp på förmiddagen ändå! Hade ett viktigt möte nämligen. Till min frisör, vän och kund Elin. Färga utväxten och klippa lite toppar stod på schemat. Egentligen jobbar hon inte längre eftersom hon har BF 9/8 men mig har hon alltid tid för. Tack!

Fick skjuts till hennes salong Skvaller och Hår på Renstiernasgata av Kärleken. Han körde ett träningspass på SATS Medborgarplatsen under tiden. Sedan åkte vi till Kungsholmen för att hämta ut vårt viasatpakete så vi kan få lite kanaler till TV:n. I för sig kollar vi aldrig på TV men Scrubs och 2 & 1/2 Men är ju bra nttunderhållning om vi ska vara mycket vaken på nätterna i några veckor. Några månader. Eller okej då. Några år.

Sedan gick vi in på Löplabbet på S:t Eriksgatan för att reklamera ett par löparskor som Hans tycker har töjt sig. Vi fick argumentera lite men det slutade med att han fick ett par helt nya. Det är service det! Jag gillar Löplabbet!

Nu på eftermiddagen ska Hans satsa tid på att montera upp lite mer av gardinlösningen. Jag ligger på sängen och peppar allt vad jag kan. Om huvudvärken ger mer sig, eller i alla fall inte eskalerar ska vi till Nya Trädgårn under Skanstullsbron ikväll. Svåger Simon jobbar där och det är första kvällen de har öppet. Vi var där förra helgen och kollade. Asball Brooklynkänsla under brofästena med spotlights och grejer. Sedan dess har de tydligen byggt scener, DJ-bås, läktare och barer. Jag tror att denna ny nattklub kommer att göra succé. Dessutom kan 3600 personer komma in samtidigt. Det är status!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

Lämna kommentar