Lofsan

Önska videoblogg

Ikväll kommer en videoblogg från mig men ni får bestämma vad jag ska prata om. Önska ämne, vad vill ni se och höra mig prata om?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

17 Kommentarer

 • Svara Jeanette 13 juni, 2012 at 14:35

  Det behöver iofs inte vara i en videoblogg, men jag skulle vilja veta vilka övningar du tycker man ska välja vid hemmaträning (i tabataform kanske?) om man ska välja endast EN övning för varje område. Alltså en för ben, en för rumpan, rygg osv.

  [Svara]

 • Svara Emma 13 juni, 2012 at 14:36

  Jag önskade att du pratar om kosten! Det skulle vara intressant att höra hur du ser på det. Träna före eller efter frukost? Kolhydrater? Annat intressant och bra tips?

  [Svara]

 • Svara Sophia 13 juni, 2012 at 14:51

  Kan du inte prata om hur många ggr per vecka man kan ligga på max i sitt träningspass för bäst effekt? Är det bättre att blanda per vecka eller olika veckor? Är det dåligt för träningseffekt att köra max alla pass per vecka?

  [Svara]

 • Svara Linnéa 13 juni, 2012 at 15:01

  Hur och hur mycket man kan träna när man precis upptäckt att man är gravid. Jag mår bra och vill hålla igång, och samtidigt förbereda mej på bästa sätt. Bra övningar så man orkar både nu och efter förlossningen.
  /är i vecka 7 och tänker cykla vätternrundan i övermorgon…

  [Svara]

 • Svara Frida Johansson - Militärmamman 13 juni, 2012 at 15:41

  Kost!
  Kanske hur viktig den delen är för att få resultat, fördelning mellan näringsämnen, och eller kaloriunderskott/överskott?

  [Svara]

 • Svara Sara 13 juni, 2012 at 16:31

  Kosten, hur gör du i vardagen, tips trix utan att folk tittar snett för att man byter hälften av potatis mot sallad eller för att man älskar kesella med jordgubbar och för att man inte tycker det är gott med ett glas vin på fredagen efter jobb..
  Även tips på hur man hanterar vardagssituatiner / motiverar där folk tycker man är jättekonstig för att man tränar 4-5 dagar i veckan.
  Kan tycka det är svårt ibland, jag har äntligen fått kontroll på sötsuget och håller mig till godis på helgen, jag vill fortsätta i detta bra spåret! Det är så lätt att halka ur tack vare alla kommentarer. Är det avundsjuka, hur tänker du? Lägger du energi på dessa människor, försöker förklara? Har försökt men oftast känns det inte lönt..

  Tack för en fantastik blogg, du motiverar!!

  [Svara]

 • Svara Lindah 13 juni, 2012 at 17:09

  Dina åsikter ang olika dieter. Viktväktarna, nutrillett, GI osv 🙂

  [Svara]

 • Svara Charlotte 13 juni, 2012 at 18:42

  Dieter / Kost i allmänhet / Hur du tycker man ska göra om man följer en diet när man har barn

  Själv har jag valt att inte flöja ngn speciell diet och heller inte utesluta ngt (men äter tex mindre pasta och mer sallad) för att jag är så sjukt rädd att det ska ”sätta sig i huvudet” på kidsen…

  Kram!

  [Svara]

 • Svara Ulrika 13 juni, 2012 at 19:20

  Åå jag hade velat höra vad du gör när du inte tränar och är med barnen, dina övriga intressen.. Kram & ha en toppenresa!

  [Svara]

 • Svara Elle 13 juni, 2012 at 19:46

  Jag vill veta hur din kropp var innan du du var gravid, hur förändrades den efter första förlossningen? Använde du gördel efteråt som stöd?
  Vore kul att höra om hur du började tränade.

  [Svara]

 • Svara I min lilla lilla värld 13 juni, 2012 at 20:27

  Äh. Jag skulle vilka veta om dina framtida planer. Boende, jobb, m.m

  [Svara]

 • Svara Susanne 13 juni, 2012 at 20:29

  Jag skulle vilja veta mer om hur man tränar magen efter förlossning, innan resp. efter att magmusklerna gått ihop.

  Tack för en bra och inspirerande blogg!

  [Svara]

 • Svara Caroline H 13 juni, 2012 at 20:39

  Skulle vilja veta mer om ålder o träning. Har en person samma möjligheter att komma långt/bygga upp muskler om han/hon börjar träna vid dryga 40 till skillnad mot en 20-åring?

  [Svara]

 • Svara Lisa 13 juni, 2012 at 20:52

  Vad man gör åt mammaskinnet på magen 🙁 plankar 3 ggr om dagen

  [Svara]

 • Svara Hanna 13 juni, 2012 at 21:13

  Hur man ska träna efter svår foglossning. Fick en son i fredags och gick på kryckor sista tiden, vill ha tips på vad man ska göra för att hitta tillbaka till sin gamla form. Vad ska man tänka på, rörelser och saker att undvika, tips på övningar etc. Löpning efter foglossningen. När? Vilka signaler ska jag gå efter för att veta när det är ok?

  [Svara]

 • Svara Cecilia 13 juni, 2012 at 21:34

  Hej!
  Jag önskar också mer om kostens påverkan på träning. Vad kan man göra med den för att exempelvis orka mer. Små/stora förändringar i kost och träning som gör skillnad. Exempelvis träna med tyngre vikter, fler repetitioner, färre repetitioner. Allt för att nå nästa nivå och delmål!
  Ha det så bra!!!

  [Svara]

 • Svara Catharina 21 juni, 2012 at 21:05

  Hej! Jag skulle gärna vilja veta lite mer om träningsupplägg tex hur jag bör lägga upp styrketräning ska jag köra en kroppsdel per pass eller ska jag köra hela kroppen under samma pass? kondition hur ska jag då variera långdistans med intervaller?

  Tack för en väldigt inspirerande blogg!

  [Svara]

 • Lämna kommentar