Lofsan

Onsdag

Jag har ju varit på jakt efter nya träningskläder och varit inne på flera Stadiumbutiker utan framgång. Till slut frågade jag i kassan varför de hade så dåligt med storlekar i Nike, har hittar flera snygga plagg men bara i small, inte xsmall. Det visade sig att Stadium inte tar in xs i Nike överhuvudtaget?! Hur märkligt är inte det? 

Jag har kollat på de Nikeplagg som säljs på Sats men det har inte funnits några plagg som jag har klickat med så jag bestämde mig för att besöka Nikeavdelningen på NK istället. Sagt och gjort; efter en 30 min powernap och middagsrester till lunch mötte Baxter och jag upp Agnes och så gick vi till NK Sport. Succé! Tre Nikelinnen, ett par Casalltajts och ny vattenflaska rikare. 🙂 Ska inviga och fota imorgon bitti. 

Köpte två minisemlor på NK att fika ikväll när Hans tränat klart. Nu väntar jag på att våra matkassar från Mathem.se ska komma. Mellan 16-18 tror jag att det var? Funderar på att prova Coop:s alternativ nästa gång. Någon som använder dem?

Vi har det ju ganska varmt här i stan och soligt så Sixten invigde sin Polarnskaljacka jag köpte i London idag. Houdinifleece, stickad RL-tröja och piké under tillsammans med Moloskalbyxa, mjukisar och Houdinilångkallingar så minst tre lager. Fröken sa att han var lagom varm när de kommit in och tyckte absolut att vi kan skippa overallen om det fina vädret håller i sig. Sixten är väldigt aktiv ute på gården jämfört med de andra 1-åringarna och det är det som avgör garderoben: 
-Är ditt barn en klättrare eller grävare?

Jag invigde mina nya glajjor Hans köpte till mig i helgen. Jag har väldigt svårt att hitta solglasögon eftersom jag har ett litet ansikte men Gants herrmodell passar tydligen? Märkligt men glädjande. 🙂

Det blev ju en salig blandning i det här inlägget men alltid är något intressant för någon. 😉

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Angelica 9 februari, 2011 at 18:04

  Vad stor han ser ut i de fina POP kläderna! 🙂

  Har du några tips på bra övningar om man måste träna upp ländrygg? Det får gärna vara många olika som är varierande?

  Jag är impad av dig och önskade att jag blir lika träningshurtig också, nån gång!

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  Man blir ingenting automatiskt. Du får bara bestämma dig!

  Några bra ländryggsövningar:
  Marklyft
  Goodmornings
  Sittande rodd med fällning i höften.

  Kolla in övningsbanken hos Gymglam (googla Gymglam) där finns massa övningar.

  [Svara]

  Angelica Reply:

  Tack så mycket!

  Jag tog tag i mig själv, letade upp ett gym och gick och provträna en sväng, nästa vecka ska jag på styrketräneinstruktion. Hur tycker du att man som ”nybörjare” ska lägga upp sin träning för att få resultat och inte tröttna? Tre pass i veckan har jag tänkt mig.

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  Kör hela kroppen varje pass i högt tempo, ingen vila! Be om att få lite övningar med stång och hantlar så du inte harvar i maskinerna, det ska vara lite svårt och utmanande, det är då det är roligt!

 • Svara MansonDust 9 februari, 2011 at 19:15

  Oj vad torrt ni har det! 😉 Här på landet är det fortfarande snö & sandade gångar.. 😉

  [Svara]

 • Svara Mickis 9 februari, 2011 at 20:24

  Vi har provat mataffären.se och är mer en nöjda, mycket ekologiska råvaror, alltid i tid och bra packat! 🙂

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  Kul! Då ska jag absolut prova dem!

  [Svara]

 • Lämna kommentar