Lofsan

Onsdag

Mitten av veckan redan!

Jag hade en jättetrevlig kväll tillsammans med min vän Marie på en uteservering här nedanför. Vi lärde känna varandra när vi läste till idrottslärare på GIH, hon är den som jag kom närmast av alla fantastiska människor som jag pluggade med. Vi är några stycken som håller kontakten utöver facebook och ses regelbundet. Både Marie och jag har två små barn men annars är våra liv så sjukt olika så det är jätteroligt att ses och prata. Och utan att behöva hålla ordning på fyra barn så kunde vi faktiskt slutföra meningar också. Det händer inte ofta annars. 🙂

Idag har jag redan varit i väg till gymmet och tränat en ny PT-kund. Jag har lyxen att kunna välja vilka kunder jag vill ta mig an och den här nyblivna mamman klickade jag med direkt. Det kommer bli finfina resultat.


Jag hade planerat en sväng till Sickla idag för träning, shopping och lunch men Baxters humör är en stor bromskloss just nu. Surar och gnäller. Istället ska vi ta en promenad mitt på dagen och så hoppas jag att öppna förskolan i Adolf Fredriks kyrka härintill har startat så att vi kan vara med på sångstunden. Jag har mailat så vi får se om jag hinner få svar annars går vi ner ändå och kollar.


När MiniSats öppnar på eftermiddagen ska båda gräbsen få leka där tillsammans medan Hans och jag tränar. Det blir märkliga dagar när jag gå hemifrån 0630 för att jobba och sedan jobbar han så vi behöver en timme då och då när det bara vi och inte känslan av att vi driver företaget Renman AB med schemaläggning, checklistor och budget. Sjukt osexigt.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

Lämna kommentar