Lofsan

Onsdag

Baxter och jag har en fullspäckad dag. Efter att ha lämnat Sixten på förskolan gick vi till Sats Odenplan för att jobba lite. Ett smart sätt att minska kostnaden för PT är att gå ihop med någon och dela på timmen. Vissa tycker till och med att det är roligare att köra med kompis. En duktig PT har inga problem att dela sitt fokus och kommer att lägga upp träningen så att båda får ut maximal effektivitet av passet. Just detta gjorde jag imorse.

Så scanna kompiskretsen och kontakta en PT nu!

Baxter och jag skulle haft en lunchdate med Ida och Lykka idag men hela Odenplan är avspärrat pga en misstänkt bomb så bussarna är inställda. Vi stannar kvar här i city istället och våldgästar nog Hans på kontoret med sallad från Hurtigs istället.

I eftermiddag ska jag göra hårborttagning med laser. Första gången. Nån som provat det? Nöjd?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Sofie 8 juni, 2011 at 12:44

  Åh, sallad från hurtigs…Mums! Dom borde skaffa en filial i Malmö 🙂

  Du, en fråga… 🙂 Om jag tränar dubbelpass, bodypump och spinning…Hur är det då med stretch efter första passet? Ska man stretcha som vanligt fast man ska fortsätta träna om 10 minuter? Jag känner mig så himla dåligt insatt…

  [Svara]

  lofsan Reply:

  Om det känns bra att stretcha mellan tycker jag att du ska göra det men risken finns att du sitter och blir kall. Jag skulle lägga krutet på att stretcha när du klar istället. Däremot kan det vara skönt att sträcka ut bröstet emellan.

  [Svara]

  Sofie Reply:

  Tack för svar! Så sant.. För mig är stretchen också lite ett sätt att säga ” bra jobbar kroppen, nu är vi klara för idag” så ska testa att sträcka ut lite istället!

  [Svara]

 • Lämna kommentar