Lofsan

Onsdag

Det blev en hemmadag för oss alla tre idag. Sixten var gnällig och lite extra kramig på morgonen och eftersom han fortfarande snorar bestämde jag mig för att hålla honom hemma. Han har tydligen inte ätit något på förskolan på två dagar men i går kväll åt han en portion pasta och skinka så överlever gör han nog. Jag kör parallellt med förskolans tider idag så att han får sova och äta när de brukar. Baxter är hostig så jag hade ändå fått stå över gymmet idag då han inte kan vara på minisats med basilusker. Jag får se om jag kan sticka i väg när Hans kommer hem. Det är tur att jag tränar sjukt effektivt och hårt när jag väl gör det för då har jag inga problem med oplanerade vilodagar.

Tack tack tack för era tips på galonisar! Jag rekade Polarn o Pyret igår och kollade på Didrikson på Stadium men bestämde mig för att avvakta till det kommer in mer. Stadium tex väntar på sina vårkläder och reade ut höstens galonisar.

När jag ändå var på Stadium passade jag på att kolla träningskläder, och där ser man, nya Under Armour tajts till mig och UA-tröja samt en Niketröja till Hans. Man kan aldrig ha för mycket träningskläder. 🙂

Eftersom jag skulle ha gått till gymmet i morse tog jag på mig tajtsen och hasar fortfarande kring i dem nu vid lunch. Sixten tycker att de är så fina och klappar mig på rumpan och smeker mina lår hela tiden. Han vet hur en kvinna ska tas.

I frånvaro av ett laddat batteri i systemkameran bjuder jag istället på bilder från i lördags. Då var Karin, Anna och jag på brunch på Pont Nouveau på Nybrogatan. Det är så himla fint och fräscht där. Och så fräsigt sällskap.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

Lämna kommentar