Lofsan

Onsdag

Jag kände mig som en kass kompis idag när jag avbokade vår dejt med Alex och Malte men jag var så himla trött. De här nätterna sliter rätt hårt på ögonlocken.

Baxter och jag gick till gymmet som vanligt efter förskolan. Istället för snabba intervaller körde jag jogging och roddmaskin, variation är bäst. Körde massa coreövningar sedan, framförallt rotationer. Ingen aning om nivån, körde så tungt som jag kunde men jättestrikt. Får se hur det känns imorgon.

Det var så himla najs att krypa ner i sängen efter lunch och sova 90 min med Baxter bredvid. Vaknade med ett ryck och fattade ingenting. Efter att vi hämtat Sickan vid 15 gick vi till Gateau på Odenplan och fikade. Det märks tydligt hur mycket förskolan gör för Sixtens sociala skills. Han sitter fint på sin stol och äter sin bulle och dricker utan att kladda. Mindre och mindre bebis mer grabb.

Vi mötte upp Agnes och fick några timmar tillsammans resten av eftermiddagen. Trevligt! Nu är det sista timmen på Playhouse Disney och sedan är det läggdags för Sixten kl 19.

Hans flög till New York i morse och är borta nästan en vecka. Jag har varit ensam en hel del med grabbarna eftersom Hans reser mycket men det är första gången jag är ensam så många dagar på raken. Vi har så mycket roligt inbokat resten av veckan så det kommer att gå bra. Det är bara nattningen av Sixten som blir en utmaning men det löser sig.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

  • Svara Alex 16 februari, 2011 at 20:47

    Haha, alla småbarnsmammor är kassa kompisar!! Även jag! Man måste prioritera om för att klara dagarna. Men vi ses ju snart så jag överlever!

    [Svara]

  • Lämna kommentar