Lofsan

One happy day!

Barnen är lämnade på förskolan och vi kickar igång en ny dag nu. Härligt! Jag ska jobba lite först, sedan springa intervaller ute i solen, posta paket och jobba lite till innan det är dags att fylla på mina fransar igen. Det är många bra och fina dagar just nu efter en rätt tuff vinter och jag njuter av varenda en. Vi bokade vårens New York-resa igår och nu blir det nedräkning fram till juni. Min bästa plats på jorden!


Jag hade minneskavalkad på min instagram igår kväll. Här är Baxter 10 veckor gammal i Mexico.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Kommentarer

 • Svara Therese 4 april, 2013 at 07:39

  Låter härligt med New York i juni! Vi åker först i september. Men den som väntar på något gott 🙂 Har ni besökt barnbutiken Giggle i NY? Ligger både i Upper East Side och West Side samt Soho?

  [Svara]

 • Svara Emma L 4 april, 2013 at 08:39

  Vi åker till NY i maj. Jag vet att du är en van NY-besökare – kan du inte ge lite tips? Eller hittar jag det i några tidigare inlägg? Vore kul med tips på sightseeing (mitt första besök i stan), shopping och mat.

  [Svara]

 • Svara Linda 4 april, 2013 at 11:54

  Men vilken härlig bild! Vi åker också till New York i juni – utan barn.. Första gången för oss så vi håller för fullt på att titta på vart man ”ska” bo och vad vi vill göra där.
  Vore kul att höra vad ni planerar inför resan 🙂

  [Svara]

 • Svara Ann (PreggoFit) 4 april, 2013 at 17:03

  Men gounge!! Jag blir helt gråtmild av längtan…
  Och NY – det är nåt att längta efter det också! Härligt bokat!

  [Svara]

 • Lämna kommentar