Sixten

Once again


Basilusker har intagit Sixtens kropp än en gång. Kanske är de på även Baxter? Snor, hosta och gnäll har lindat in vår onsdag i ett härligt skimmer. Vi har varit hemma hela dagen och jag vaknade på fel sida och fick ingenting gjort. Annars brukar jag vara värsta hemmafrun och städa, tömma diskmaskinen, fixa med tvätten och så men idag har jag mest lekt med barnen och kollat på barn-TV i soffan. Nya tag i morgon kanske. Jag gillar rutiner och när de rubbas blir jag lätt lite vresig. Jag behöver mitt träningspass på förmiddagen, då spelar det ingen roll om Sixten är gnällig resten av dagen eller om Baxter har en dålig dag. Ge mig en timme träning om dagen så ger jag mina gräbs 23!


Ikväll har vi varit hos min mamma och ätit middag tillsammans med Agnes. Sixten gjorde en 180 och var i toppform hela kvällen. Baxter var lite svängig, blev skrämd och började gråta av min SMS-signal, börjar darra med underläppen när Sixten pratar för högt och så. Han är en känslig liten kille. Han är sjukt gullig oavsett, lite tokig look liksom. I like.

Gräbsen älskar våra 80-talsleksaker som finns kvar hos mamma. Fisherprice är banne mig kvalitet. Kassaapparaten, telefonen, allt finns kvar och är i tipptopp skick!


Dagens Sixten, så jädra lyckad outfit. 🙂 Jag älskar Levi´s, GAP och Hilfiger!

Imorgon är en ny dag och oavsett gräbsens status ska jag se till att jag utnyttjar dagen till fullo! Det blir inget MiniSats för dem men kanske får jag en ledig stund att kila till gymmet senare på dagen. I need it!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Kommentarer

 • Svara Anna 17 mars, 2011 at 08:23

  Hejsan,
  Följer din blogg i stort sett dagligen. Du är så häftig alltså. Att du orkar göra allt som du gör med 2 barn är imponerande.

  Tänkte höra med dig om du har några tips på hur man får bort sina sk ”kärlekshandtag”. Vet att man inte kan punktförbränna men du kanske har något tips ändå?

  [Svara]

  Lofsan - En mammablogg om träning Reply:

  Hej! Tack för dina fina ord! Jag publicerar ett inlägg om detta senare under dagen! 🙂

  [Svara]

 • Svara Jessica 18 mars, 2011 at 08:24

  Det ser ut som att det är Hans som ligger på mage på golvet =) Så otroligt lika varandra!

  [Svara]

  Lofsan - En mammablogg om träning Reply:

  Hehe!

  [Svara]

 • Svara Jenny 18 mars, 2011 at 08:47

  Shit! Det ser nästan ut som du klippt in Hans ansikte på Baxter. Sjuuukt lika

  [Svara]

 • Svara Miss Agda- Nybliven mamma tränar 19 mars, 2011 at 21:21

  Ah söta svängiga Baxter som darrar med underläppen, precis så gör min lilla grabb 4,5 månader när mobilen ringer eller pappa nyser- väldigt gulligt 🙂

  [Svara]

 • Lämna kommentar