Lofsan

Omslaget på Topphälsa

Idag kommer det senaste numret av Topphälsa Magazine hem till prenumeranterna, kolla hur omslaget ser ut! 🙂

Numret finns i butiker om någon dag och jag har gjort ett träningsreportage om stark mage. Löp och köp med andra ord!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

7 Kommentarer

 • Svara coachmilla.com 18 februari, 2015 at 11:32

  Vacker! Och bra jobbat igen. Heja dig!

  [Svara]

 • Svara Anna 18 februari, 2015 at 20:06

  Härlig utstrålning!!! En fråga som passar magträningstemat -hur utvärderar du magstyrka? Alltså vad använder du för övning för att kunna checka utveckling i bålstyrka? Hoppas du tar dig tid att besvara! Mvh Anna

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  Jag brukar använda dessa faktorer:

  Att man inte får ont i ryggen av att stå upp länge.
  Att magen inte putar på kvällen när man ätit under dagen.
  Att man inte begränsas av bålstyrkan när man tränar resten av kroppen. Tex att det är tyngre för ryggen än för benen i knäböj. Att löpare inte får ont i ryggen på längre träningspass.

  Hur mäter du din magstyrka?

  [Svara]

  Anna Reply:

  Det där är ju superintressant! Jag brukade förut alltid få ont i ryggen när jag stod upp länge liksom när jag gjorde knäböj (körde body pump på den tiden). Numer kan jag tyvärr fortfarande känna av det litegrann. Beror det på att man får ökad svank om inte magmusklerna orkar hålla bäckenet neutralt eller vad beror det på?

  Jag har inte tänkt på att mäta min magstyrka förut, men jag märker att jag saknar tillräcklig bålstyrka för att jag ska orka göra armhävningar på tå. Så det kanske kan bli mitt sätt att utvärdera förbättring av min magstyrka 🙂

  [Svara]

 • Svara Kropps-Stolt 2015 ToppHälsa Veronica Jäderlund - Skön puls | Skön puls 19 februari, 2015 at 06:08

  […] I månadens nummer av ToppHälsa hittar ni mina tankar om att vara stolt över min kropp. Rubriken säger ”Jag är kär i mina lår” och jag berättar hur jag gick från att gömma mig själv i stora kläder till att känna mig skitsnygg och stark – som en amazon. På omslaget hittar ni en annan skitsnygg och superstark amazon Lovisa Sandström Lofsan.se […]

 • Svara Hannah 19 februari, 2015 at 08:53

  Såg den igår på Pressbyrån på Uppsala C!

  [Svara]

 • Svara Sara i Åre 19 februari, 2015 at 12:17

  kul! snyggt!!

  [Svara]

 • Lämna kommentar