Lofsan

Om varumärken och sociala medier

I morse var jag på Springtime PR på Kungsgatan för att vara med i ett sammanhang som kallas Frukostsalong. Springtime bjuder in till frukost och samtidigt diskuteras olika teman och frågor. Idag var temat Digitala ambassadörer och jag var bjuden som inspiratör tillsammans med representant från ett företag som heter Unilever och Camilla som är VD på Rosa Skrot. Jag var med i min roll som bloggare och berättade om hur jag har byggt upp mitt varumärke, hur jag har gått från att vara en helt vanlig PT på Sats till att vara en av Sveriges mest kända träningsexperter som anlitas av TV4 och stora tidningar. Den resa som jag har gjort är väldigt intressant om man är intresserad av PR, varumärkesbyggande och sociala medier och det är så smickrande att jag blev inbjuden av Springtime som är ett av de största företagen inom svensk PR.

Det är alltid superroligt att få dela med mig av mina tankar kring varumärken och nya medier som bloggar, youtube och instagram. Även om jag inte har utbildning på området så tycker jag nog ändå att jag är lite expert så jag bidrar gärna med mina erfarenheter kring vad som är framgångsrikt, vad som är hållbart och hur man professionaliserar ett personligt varumärke.

Jag får nästan nypa mig i armen för att påminna mig om att det inte är någon dröm jag drömmer, att jag till 100% får arbeta med min passion. Men det är ingen slump eller Trissvinst att jag får möjlighet att göra denna resa, det ligger galet hårt arbete bakom mitt företag och många timmar. Jag säger inte att alla kan, bara man jobbar tillräckligt hårt, men det är bra att komma ihåg att det inte bara handlar om tur. 🙂


Karim i vit skjorta berättade om hur bl.a. Dove arbetar med digitala ambassadörer, som tex bloggare.


Jag tycker om att prata fritt utan bilder på skärmen.


Karim, jag och Camilla (som presenteras både som min fru, syster och dotter). Vi är liksom som familj.


Det twittrades flitigt i publiken och vill du veta vad jag sa under min presentation kan du följa #somesalong.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Kommentarer

 • Svara Anna - Trend o träning 9 april, 2014 at 18:59

  Vad intressant! Du är veklingen en stor förebild och jag skulle vilja lyssna om du föreläser fler gånger. Är det öppet för alla eller krävs inbjudan för att delta vid liknande event?

  Kram

  [Svara]

  Clara Reply:

  Hej Anna – Springtimes frukostsalonger är öppna för alla, bara håll utkik i sociala medier/Springtimes kanaler. Övriga evenemang som Lovisa är med på får du hålla utkik efter i hennes kanaler 🙂

  [Svara]

  Anna - Trend o träning Reply:

  Tack Clara, det ska jag kolla upp 🙂

  [Svara]

 • Svara Jenny - JenNyheter 10 april, 2014 at 09:35

  Vad roligt det är när något man själv skapat uppmärksammas på ett sådant sätt. Du har uppenbarligen gjort ett hårt och bra arbete!

  Skulle oxå vilja lyssna på dig vid ett sånt här tillfälle, hoppas det dyker upp fler 🙂

  /Jenny

  [Svara]

 • Lämna kommentar