Lofsan

Om vardagspussel & Underbara Barn

Det är en efterlängtad helg som närmar sig den här familjen. Jag har väldigt intensiva vardagar med mycket jobb, det är lite I-landsproblem att ha mycket att göra som PT. Men jag gör så gott jag kan med att se till att alla kunder får tider och pass som ska passa samtidigt som förskolan ska vara öppen, barnen lämnas och hämtas och maten inhandlas. På ”vår” Ica kan man inte köra syskonvagn heller men den ligger mitt emellan Sats Södra Station där jag jobbar och förskolan så jag brukar springa in på vägen till förskolan och köpa lite frukost och middag.

Eftersom barnen har tidiga morgnar på förskolan och äter frukost där så har jag möjlighet att hämta dem tidigt också. Det passar mina barns dygnsrytm bra, de är pigga 07-10 och lite segare 16-18 så då myser jag hellre hem med dem och lämnar tidigt. Det är mindre folk på gymmet och passar mina kunders önskemål att träna tidigt på morgnarna. Eftersom jag normalt sett är på gymmet vid 06 så känns allt efter 08 som sovmorgon. 🙂


Dagens Titti Schultz från träningen. Alltid lika färgglad i ansiktet och positiv… 🙂

Imorgon och helgen är det mässan Underbara Barn på Älvsjömässan. Jag hoppas kunna gå dit på morgonen på deras bloggfrukost och passa på att träffa andra mammabloggare och flera av de barnnischade företag jag tycker om. Ska du gå på Underbara Barn? Kom gärna fram och hälsa om du ser mig, jag är kass på namn och ansikten men tycker att det är roligt att träffa alla er bloggläsare IRL och inte bara se kommentarer till mina blogginlägg. 🙂

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Kommentarer

 • Svara Hanna 11 oktober, 2012 at 18:03

  Vi ska gå på lördag, har vi tänkt!

  [Svara]

 • Svara Denise 11 oktober, 2012 at 18:14

  Du har verkligen ett fullspäckat schema.. helt plötsligt kändes min vardag väldigt lätt, haha! 🙂

  [Svara]

 • Svara Julia 11 oktober, 2012 at 18:22

  Japp jag ska dit i morgon, inte på frukosten men väl när dom öppnar. Vann biljetter gjorde jag 🙂
  Ses i morgon

  [Svara]

 • Svara i min lilla lilla värld 11 oktober, 2012 at 21:26

  Äh, vi får ses en annan dag

  [Svara]

 • Svara Maria 11 oktober, 2012 at 21:39

  Det där som Titti gör, kan man göra det om man fortfarande har lite delade magmuskler? Och skulle man kunna ”biffa på” med några hantelövningar också? 🙂

  [Svara]

 • Lämna kommentar