Lofsan

Om Torekov

I helgen anordnade ju jag och mina coacher en stor inspirationshelg på Torekov hotell för 60 stycken klienter. Helgen blev så lyckad och jag ska gå igenom alla bilder så att ni får se hur tjejerna hade det. Tyvärr blev jag sjuk på fredagen och kunde inte vara med tjejerna. Så sjukt besviken och ledsen!
 
 Som tur är har jag jordens bästa coacher och särskilt Johanna som levererade riktigt hög nivå på allt. Jag ska berätta om hur våra workshops var uppbyggda senare och syftet med de olika momenten. I oktober kommer vi att köra en inspirationshelg med coacherna från Lofsangruppen igen och ni må tro att jag ser fram emot det!
 
 Den här veckan börjar jag med att vabba men sen kommer riktigt kul grejer såsom en omslagsfotografering, några spännande möten och sen tjejhelg med tre nära vänner. På lördag kommer jag att finnas på plats på Loppis event på Clarion Sign på Norra Bantorget i Stockholm. Är det någon av er bloggläsare som är anmälda dit?
 
 


Hans mötte mig på Arlanda med de här små godingarna igår. Ossoami-jeansen fick toppbetyg från Testfaktas test häromdagen. Kul!


Clara och Johanna höll den sista workshopen inriktad på prestationsinriktad programkonstruktion. Det blev så intressanta diskussioner och jag älskar när kvinnor ifrågasätter ideal, målbilder och traditionella träningsupplägg för kvinnor. Mer om det i ett senare inlägg!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Kommentarer

 • Svara Träningsglädje 21 april, 2015 at 01:14

  Kul! Länge sedan jag var på något träningseventigt nu men det här lät himla bra och framförallt lärorikt!!! Hoppas du kryat på dig – kram!

  [Svara]

 • Svara Marja - Baka Sockerfritt 22 april, 2015 at 00:59

  Du verkar ha mycket spännande på gång, härligt! Hoppas du mår bättre nu!

  [Svara]

 • Lämna kommentar