Lofsan

Om Iphone, vagn och Titti Schultz

Vad roligt att ni uppskattade mitt inlägg om bloggtrafik igår, det gör mig glad!

Idag har jag och gräbsen sprungit 10km längs Årstaviken och Hammarby Kanal fram och tillbaka. Jag la ner min Iphone med farthållning i runkeeper och musik i spotify i en ficka på min Chariot CX2 så att både barnen kunde sitta och lyssna på musik och jag kunde höra både musiken, barnens frågor och ringklockor från cyklar. Jag ska köpa ett iphoneset till cykel jag har sett som man kan fästa på vagnen och sätta fast iphone i. Då blir den både skyddad mot regn och smuts samtidigt som man kan se karta, farthållning och spellista framför sig när man springer. Hans har en sån på sin landsvägscykel.

Senare på dagen var jag på jobbet och tränade Titti Schultz för första gången på hela sommaren. Hon har hållt i gång bra med träningen! Hon är en sån som lever med mig sittande på axeln, så att beslut hon tar tar hon med mig i bakhuvudet. Som en liten Benjamin Syrsa. Det funkar i alla fall! 🙂

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Littledessert - Recept och Webbshop 7 augusti, 2012 at 15:33

  Vilken super härlig blogg!

  [Svara]

 • Svara KIKKI 7 augusti, 2012 at 16:22

  Du är så grym!!!! 🙂 Så imponerad av dig! 🙂 Kram på er!

  [Svara]

 • Svara Carin 7 augusti, 2012 at 17:55

  Jätte inspererad blogg men jag behöver någon som sparkar mig i baken =) träningen går bra det är bara kul men att komma igång att lägga om kosten är för mig boven. kan inte du göra ett inlägg om tips och idee´r ang. kosten

  Mvh Carin

  [Svara]

 • Svara Hans 7 augusti, 2012 at 19:10

  Hade ni pratat ihop er innan om dagens klädsel på gymmet?

  [Svara]

 • Lämna kommentar