Lofsan

Om bloggen och att ha drömmar som blir verklighet

Jag började blogga våren 2009, det blir 6 (!) år nu i maj. 6 år där jag i princip har haft som en familjemedlem som alltid hänger med i bakgrunden, bloggen är som en liten svans där bak, alltid engagerande, alltid som en påminnelse om att fortsätta berätta. Berätta om träning, berätta om vad som inspirerar mig, berätta om vad jag älskar och tycker om. Alltid positivt, alltid salutogent och alltid med värme. Bloggen är äldre än Sixten! Om jag inte hade startat bloggen våren 2009 så hade jag inte jobbat med det jag gör på dagarna, jag hade inte ens träffat de tjejer som jag idag kallar för mina närmaste vänner och jag hade inte fått möjlighet att skriva böcker, göra TV-program, designa träningskläder och så vidare.
 
 


För en tid sedan bestämde jag mig för att ta min digitala plattform ett steg längre och igår fick jag det besked jag längtat efter. De flesta drömmar känns ju precis som en dröm och tanken på att det ens kan vara eller bli verklighet är helt ofattbar.
 
 Min inspiration till att våga satsa, våga riskera och göra dröm till verklighet är alla starka kvinnor, självständiga, entreprenörer, smarta, modiga, kvinnor som vågar säga nej när det inte känns 100% men å andra sidan går in helhjärtat när dom tror på idén.
 
 Idag firar jag klartecknet för ett nytt projekt som jag längtar efter att få sätta tänderna i med en utflykt inåt Mälaren tillsammans med min familj för att hälsa på vänner.
 
 Imorgon får ni titta på Nyhetsmorgon 10.45 för nästa avsnitt i PT-skolan där Elizabeth Hilton lär sig springa i löparskolan!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Kommentarer

 • Svara Szesze 11 april, 2015 at 15:51

  Grattis till det nya projektet! Jag har följt dig i många år och du är en stor förebild för mig. Jag vill bli lika cool som dig när jag blir mamma! Allt är ju inte en dans på rosor och man jobbar hårt för att nå sina mål. Hur tänker du när du har en svår eller tuff period i ett projekt/livet? – Du verkar ha så himla härlig inställning till allt.

  [Svara]

 • Svara Träningsblogga - Ida 11 april, 2015 at 15:53

  Grattis till allt!
  Det här med blogg alltså, bra grej! (tycker även jag som har världens minsta blogg, men som ändå ger mig så himla mycket)

  [Svara]

 • Svara Maria - Träna med glädje 11 april, 2015 at 17:35

  Stort grattis!d Det vore otroligt roligt att få ta del av ditt/dina första blogginlägg samt få ta del av hur det kom sig att du började blogga osv. Trevlig helg!

  [Svara]

 • Svara Fru Minimalist 12 april, 2015 at 01:49

  Grattis till nya projektet! Kan det vara ett eget tv-program? 🙂

  Gillar din inställning till träning och livet i övrigt och tycker du lyckas förmedla det fint och genuint genom bloggen!

  Löparjackan du tagit fram är otroligt snygg och skön, följer mig på alla barnvagnspromenader nu när det blivit vårvärme i Stockholm. Till nästa kollektion vill jag gärna ha fickor framtill också, inte bara den lilla fickan på armen (produktutvecklingstips! ;))

  [Svara]

 • Svara Martina 12 april, 2015 at 23:51

  Grattis till ditt nya projekt vad det nu är för något! Ja, bloggar kan öppna många dörrar 😉

  [Svara]

 • Svara Caroline 22 april, 2015 at 00:43

  Jag har följt dig länge och ser fram emot att se ditt nya projekt 🙂

  [Svara]

 • Lämna kommentar