Lofsan

Om bloggar, New York och Playitas i Topphälsa

I det nya numret av Topphälsa som kommer ut nu finns det en artikel om 3 träningsbloggare. Jessica Clarén, Annie och jag delar med oss av våra tankar kring att träningsblogga och 3 tips till dig som vill utveckla ditt bloggande.
 
 Dessutom tipsar Topphälsa om den grymma resan till New York som Ida och jag ska följa med på och höstens träningsresa till Playitas. Förra året blev en riktig succé och jag längtar redan tillbaka.
 
 I tidningen finns också en stor intervju tillsammans med Shirley Clamp och alla bilderna är fotade på mitt älskade Rosa Skrot. Snacka om hög igenkänningsfaktor i Topphälsa denna gång!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Kommentarer

 • Svara Jojohanna 16 april, 2014 at 00:27

  Nu vet jag definitivt vilken tidning som ska inhandlas och få följa med till stugan i påsk! Roligt med New York (dit jag hoppas jag kommer i sommar) och Playitas (där jag varit två gånger). Och självklart med fantastiska människor i reportagen!

  [Svara]

 • Svara Linda 16 april, 2014 at 09:25

  Din blogg är superstrevlig och man blir så sjukt taggad av att läsa den ! Cred till dej. Min fråga tillhör inte just detta inlägget men jag undrar var ni fått tag på den där fondtapeten ni har som ser ut som små skåp där det står milano new york paris. Den är så grym! Mvh Linda

  [Svara]

 • Svara Annika 16 april, 2014 at 10:33

  Tacka vet jag din blogg!! Kollade lite på den ena du nämnde i texten,men nej, inte för mig. Den ena bilden där hon gör knäböj med knappt några vikter på stången, helt framåtlutad och inget djup, så nejnej.

  [Svara]

 • Lämna kommentar