Lofsan

Om att växa som företagare

 De senaste åren har jag utvecklats något enormt som person och som företagare. Jag hade aldrig tidigare sett framför mig att jag skulle driva egna företag och faktiskt ha fria händer att kunna göra vad jag vill, för det är det häftigaste med att vara egenföretagare tycker jag!
 
 Det går väldigt bra för mina verksamheter, och i och med stor framgång så ökar också arbetsbördan, det känner säkert många av er igen. Under våren och sommaren har jag jobbat stenhårt för att kunna leda många projekt men jag måste erkänna att min starkaste sida är träning och coachning, inte att vara administratör. Den här hösten har jag bestämt mig för att låta mitt företag få all den kärlek och uppmärksamhet det behöver till 100%, varumärket Lofsan är ju min lilla bebis. Denna satsning ger mig möjlighet att fortsätta växa som företagare och jag kommer från och med september att jobba tillsammans med Rebecca i företaget.
 
 Rebecca kommer att vara Verksamhetskoordinator i mitt företag vilket innebär att hon kommer att leda projekt och utveckla mina affärsområden. Det är en fantastisk möjlighet för mig att kunna låta företaget växa på detta sätt och anställa Rebecca. Superläskigt men än mer spännande faktiskt! Rebecca kommer fortfarande att vara en av mina grymma coacher i Lofsangruppen. Jag älskar att omge mig av dessa drivna och kompetenta kvinnor som alla brinner för att hjälpa tjejer till träningsresultat och bättre hälsa!
 
 


Det är sällan ni ser en kortare person bredvid mig på bild. OBS jag har klackar.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

7 Kommentarer

 • Svara Marja - Baka Sockerfritt 27 augusti, 2014 at 11:34

  Underbart att höra att det går så bra, och tom kunna anställa!

  [Svara]

 • Svara Johanna Rapp 27 augusti, 2014 at 11:48

  Kul! Bra val, Rebecca är grym! 🙂

  [Svara]

 • Svara Helena 27 augusti, 2014 at 12:58

  Stort grattis till er båda!

  [Svara]

 • Svara Peter 27 augusti, 2014 at 13:05

  Otroligt roligt att se och höra.
  Med er två i rodret tror jag det kommer gå oerhört bra för er, och därför är lyckönskning överdrivet men väl en önskan.
  Säger som ovan: Rebecca är riktigt grym och oerhört kompetent person som både sprider glädje och energi kring sig.
  Kör hårt och må all lycka och framgång skina på er bägge.

  [Svara]

 • Svara TUMADRE 27 augusti, 2014 at 13:59

  Ni två! <3
  Ni är två helt fantastiska tjejer!

  [Svara]

 • Svara Verksamhetskoordinator. #pyttemänniskorrules | 27 augusti, 2014 at 14:51

  […] verklighet av min nya anställning verksamhetskoordinator i Lovisas företag. Enkelt uttryckt att leda projekt och utveckla Lovisas affärsområden som […]

 • Svara jeanna 29 augusti, 2014 at 11:30

  Vad roligt! All lycka åt er.

  [Svara]

 • Lämna kommentar