Lofsan

Om att resa på ovant sätt och Avalon

Jag är inte riktigt van att resa själv på det sätt som jag gör idag: ensam på tåget, ingen kollega med på föreläsningen, ensam under träningspasset på gymmet på kvällen, något så märkligt som att äta en 3-rättersmiddag helt ensam, sova på hotell ensam. Morgonträna ensam, äta hotellfrukost ensam. Känns så konstigt men det är självvalt och superskönt! Idag var jag på gymmet i nästan två timmar och bara njöt av att veta att ingen väntar på mig!
 
 Jag åt middag på Avalon här i Göteborg. När Sixten var liten jobbade Hans mycket i Göteborg och vi följde med. Då bodde vi alltid på Avalon. Nu var det länge sen vi sov där men restaurangen är superbra tycker jag. Egentligen tänkte jag äta på Bellora men det var fullt. Mitt nästa val var Nonna men på vägen dit gick jag förbi Avalon och deras meny passade mig bättre ikväll.
 
 Har du ätit en hel middag själv på restaurang någon gång? Det var första gången för mig tror jag. Någon gång har jag suttit i baren och ätit en rätt, annars brukar jag köpa med mig mat upp på rummet. Nu gick jag all in på 3-rätters i min ensamhet med väldigt gott samvete.
 
 

 Ikväll har jag suttit med datorn några timmar här i hotellsängen och återkopplat till alla som mailat om vår nya träningslokal. Den har faktiskt inget namn än. Kanske ska utlysa en namntävling där man kan vinna en PT-timme?
 
 Här är en lite FAQ (vanliga frågor vi får) om verksamheten:
 
 Kan vem som helst komma och träna?
 -Ja, man bokar tid med en PT eller coach för individuell coachning eller anmäler sig till en workshop eller kurs. Man kan alltså inte träna själv i lokalen. Vi är ett team som jobbar tillsammans så du kan alltså välja olika PTs beroende på vad du behöver hjälp med eftersom vi har olika inriktningar.
 
 Hur mycket kostar det att komma till oss?
 -Träning ska inte vara en klassfråga och våra priser kommer att vara ungefär i nivå med resten av branschen.
 
 Kan man både träna live med PT och köra onlinecoachning med Lofsangruppen samtidigt?
 -Ja, jag ser en stor fördel att vi både kan kvalitetssäkra träningsupplägg och motivera och inspirera ansikte mot ansikte.
 
 Binder man upp sig på något sätt?
 -Nej, till oss kommer du för att du vill utvecklas inom träning och hälsa vilket innebär att du köper dina PT-timmar eller betalar för dina workshops, behöver inte vara medlem på något sätt utan vi räknar med att du tar ansvar för din träning även de dagar eller veckor mellan våra träffar tex genom att träna hemma, utomhus eller på ett traditionellt gym.
 
 Kan flera träna samtidigt?
 -Ja, vi kommer att vara 7-8 coacher som har verksamhet i lokalen, vi kan ta emot företag, kompisgäng, möhippor eller kanske en babyshower för en träningsmamma. Eftersom det är vår egna verksamhet kan vi göra och planera precis som vi och ni vill.
 
 Var ligger lokalen?
 -Lokalen ligger i ett nybyggt hus på Rosenlundsgatan på Södermalm i Stockholm.
 
 Vi är i full gång med att träffa leverantörer, boka in hantverkare och framförallt planera för hur verksamheten ska se ut. Eftersom vi vill fylla ett behov där vi första hand kan hjälpa människor träna effektivt och säkert utifrån varje persons mål är det viktigt för oss att ni berättar vad och hur ni vill ha stöd.
 
 Vi har gjort en lista med namn och kontaktuppgifter till alla personer som intresseanmält sig, med vilka önskemål som finns för varje person. Utifrån den planerar vi nu in datum för 2016 för workshops, och kortare samt längre kurser. Vi har dessutom en lista för de som önskar individuell PT samt PT i liten grupp med gemensamt mål.
 
 För att vi ska kunna möta efterfrågan och lägga våra resurser på rätt plats så är det väldigt bra om du som är intresserad av att på något sätt vara en del av verksamheten tex gå på en särskild workshop hör av dig via mail till info@lofsan.se. Den listan med namn som vi fyller på kommer att ha första prioritet när vi släpper platserna. Det är inte bindande att maila oss utan bara ett sätt för oss att sammanställa era behov.
 
 


Nu ska jag sova min skönhetssömn i den hör fantastiska sängen. Imorgon väntar ett styrkepass på gymmet, tror att jag ska köra innan frukost av praktiska skäl, hotellfrukost och sedan tågresa ner till Skåne!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Kommentarer

 • Svara Sara 14 oktober, 2015 at 23:40

  En fråga till. Kommer ni att kunna erbjuda pt-timmar på kvällar o helger? T ex om man inte bor i Sthlm.

  [Svara]

 • Svara Jennysen 15 oktober, 2015 at 09:34

  Jag har ätit middag många gånger då jag ofta reser själv. Jag brukar ta med mig en bok och ser det som kvalitetstid istället för att blippa på mobilen eller sitta och se ensam ut… 🙂

  [Svara]

 • Svara Lena-Maria 15 oktober, 2015 at 10:58

  Hur lägger du upp träningen då när du kör innan frukost? Ett lättare pass eller kan du köra som vanligt?

  [Svara]

 • Lämna kommentar