Lofsan

Om att köpa födelsedagspresent till sig själv

Jag fyllde precis år, 31 barre! Jag som känner mig som typ 24 fortfarande, vad hände egentligen?!

 

Jag fick så fina örhängen av Hans i födelsedagspresent, från Efva Attling som hon valt ut åt mig, jag är så glad och har dom på mig hela tiden. Som vuxen får man också möjligheten att köpa presenter till sig själv när man fyller år tycker jag. Jag är nämligen väldigt nyfiken på den nya träningsboken Fitnessrevolution så den beställde jag till mig själv via sajten Refunder.se som jag har ett samarbete tillsammans med. Det är en sajt som man får återbäring genom när man handlar på nätet.

Just nu får du dubbel återbäring när du köper något på en av de registrerade webbshopparna. Läs mer om REFUNDER och kolla vilka som är mina favoritaffärer där. Jag har gjort en film åt er därinne också där jag delar med er av Hans och mitt bästa tips för att få tag på de bästa hotellen när vi reser. Hans födelsedag nästa år ska vi nämligen fira utomlands.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Kommentarer

 • Svara Andrea 21 september, 2015 at 22:51

  Jag är också 31 och har två små söner och jag har exakt samma känsla… Vad hände!?!? Grattis! Klart man ska unna sig presenter

  [Svara]

 • Svara Per (TTUB) 22 september, 2015 at 07:55

  Hej,

  Vill bara ryggdunka dig för dina sköna energi.

  hoppas att ni har tid att fortsätta! Ni gör skillnad, både i tv och på nätet…

  MVH
  TTUB

  https://tusentankarutanbensin.wordpress.com/

  [Svara]

 • Svara Erika- familjeliv, träning och inredning 22 september, 2015 at 15:33

  Nu har jag hört så mycket bra saker om refunder så nu signade jag mig 🙂 Så nu ska här shoppas från sjuksängen, hihi.

  Förresten, jag ÄLSKAR din och Jessicas podd! Kan ni inte spela in oftare? Nu har jag tillochmed börjat lyssna om varje avsnitt, haha. Bästa sällskapet i öronen när jag är ute och springer i spåret 🙂

  Kram!

  [Svara]

 • Svara Bintan 22 september, 2015 at 18:48

  Grattis fina Lofsan 🙂

  [Svara]

 • Svara Sarah 22 september, 2015 at 18:55

  Grattis! 🙂 Jag har en annan fråga, jag följde er på tvprogrammet född 2010. Kommer det komma tillbaka?

  [Svara]

  admin Reply:

  Yes! Det kommer en nya säsong snart. 🙂

  [Svara]

 • Lämna kommentar