Lofsan

Om att göra något åt det

Ikväll befinner jag mig nere i Småland i Vetlanda där jag ska föreläsa för kommunens alla anställda. Jag tycker om att prata om min syn på motivation och att skapa positiv livsstilsförändring med hjälp av träning. Något som jag ofta återkommer till i mina föreläsningar är påminnelsen om att det är du själv som måste förändra dig. Det är inte din PT, dina kollegor, din partner eller dina instagramföljare som ska ge dig inspirationen eller motivationen till att göra hälsosamma val, det är upp till dig själv.
 
 Vad kan DU göra för att förändra din egen situation till det bättre?
 
 


Roadtripdags! Vi ses kanske i Vetlanda!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Kommentarer

 • Svara Frida 15 oktober, 2014 at 13:17

  Är så tråkigt att kommunen bara anlitar dig för att hålla föredrag för de kommunanställda, hade varit så roligt att få lyssna på dig igen! Men har varit i kontakt med kommunen så jag hoppas att de i framtiden även gör det möjligt för oss, inte kommunanställda, att lyssna på oerhört inspirerande människor!
  Ha en bra stund i vetlanda!
  Med vänlig hälsning Frida

  [Svara]

 • Svara Anna-Karin 15 oktober, 2014 at 15:53

  Jag skulle önska att våran kommun vill ta dit dig gör dina anställda. Det känns lite som om det skulle behöva lite annat tänk

  [Svara]

 • Svara Anna 15 oktober, 2014 at 17:36

  Ser fram emot att höra och träna med dig i Umeå!

  Jag har en fråga som jag hoppas att du tar dig tid att besvara. Jag undrar hur man ska träna bålen för att bli stark nog att göra armhävningar? Ge gärna tips på övningar, progression och en förklaring varför 🙂 Tack på förhand!

  [Svara]

 • Svara Sandra 15 oktober, 2014 at 19:58

  Bra föreläsning, tror den föll alla i smaken 🙂

  [Svara]

  Hanna Reply:

  Du har så rätt! Har tränat och kämpat ett bra tag, tittat, läst och inspirerats av andra. Men det är först nu när jag kommit till insikt att det är JAG och bara JAG som kan göra förändringen. Med det sagt så behöver jag inte göra resan själv men i slutändan är det mina val som är avgörande. Du är en otroligt stor förebild och du säger många kloka ord. Tack!

  [Svara]

 • Svara Malin Almkvist 16 oktober, 2014 at 17:46

  Tack för en inspirerande och bra kväll. 🙂
  Malin

  [Svara]

 • Lämna kommentar