Lofsan

Om att fylla 30

I år fyller jag, och alla andra grymma 84:or, 30 år. 30 bast. Känn på den! Två barn, ett bröllop och en massa lägenheter sen 20. Jag har bestämt mig för att min 30-årsdag ska firas ordentligt. På roligt. Med ett marathon. I New York. Inte ens när jag var 28 trodde jag att jag någonsin skulle orka springa 42 kilometer. På lördag gör jag det för andra gången. Och senare i år ett par gånger till.
 
 För första gången i mitt liv har jag två New York-resor inbokade på en gång. En om två veckor med New Yorks Tjejmil som avslutning och en med New York Marathon som höjdpunkt. Jag är inte i mitt livs form sett till fettprocent men jag är banne mig starkare än någonsin och om min plan håller springer jag ett marathon under 4 timmar på lördag. Året jag fyller 30. 30 bast.
 
 Det känns helt rätt att New York, staden som betytt så mycket för mig, också får äran att fira mig. 🙂


Min svåger Henric och Sixten maj 2011.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Kommentarer

 • Svara Sophia 27 maj, 2014 at 18:24

  Men åh så skönt att läsa ett positivt inlägg om ålder!! O att fira det!

  [Svara]

 • Svara Jullan 28 maj, 2014 at 08:41

  O jag firar mitt fyrtionde år nästa år med att springa New York-Marathon. tjoho, det har jag sagt i så många år och jag är så lycklig över att ha en startplats 2015. Året jag fyllde trettio ”firade” jag med att göra en Klassiker. Något som bara träningsfanatiker gjorde och så jag förstås:)
  Tack för en inspirerande blogg med både styrka o löpning

  [Svara]

 • Svara Elenor 28 maj, 2014 at 09:41

  Jag fyller 30 i sommar och springer mitt första marathon nu på lördag. Jag är så förväntansfull! Precis som du skriver så skulle jag för två år sedan aldrig ens tänka tanken på att springa 42 km. Nu är formen är på topp, jag är galet taggad och jag tror att vi blivande 30-åringar kommer att göra mycket bra ifrån oss på lördag! 🙂
  Min 30-årsdag firar jag med att springa San Francisco Marathon. Det kommer att bli en upplevelse utöver det vanliga.

  Tack för bra läsning och inspiration och stort lycka till på lördag!

  [Svara]

 • Svara SpringSara 28 maj, 2014 at 09:54

  Dagens ungdom alltså! 😉 Ska bli superkul att få följa! Låter som ett perfekt sett att fira på!

  [Svara]

 • Lämna kommentar