Lofsan

Om att brinna

Vi människor har alla olika missioner som vi brinner för. Det Facebookflöde jag möter varje dag visar inlägg om djurplågeri, LCHF, fitness, marathonlöpning, surdegsbakning, heminredning, mode, välgörenhetsprojekt på cykel till förmån för gatubarn i Brasilien och så vidare. Vi brinner alla för något som vi verkligen älskar och tror på till 100%. Min mission är att få fler kvinnor att träna och att träna rätt utifrån sina mål. Jag kan fokusera till 100% på bara just det och känna att jag gör just det som jag vill göra med mitt liv. Hans å andra sidan brinner för helt andra saker och eftersom det är många som är nyfikna på vad det är han jobbar med och engagerar sig lika mycket i som jag gör i er så tänker jag dela med mig av en filmad intervju med honom. Som sagt, vi brinner för helt olika saker men vår låga är lika stark.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Kommentarer

 • Svara Sofie 20 mars, 2014 at 08:44

  Hej Lofsan, har funderat lite på inslaget i tv4 i söndags angående de inre magmusklerna. Jag fick barn för drygt 2,5 år sedan och började träna upp magen successivt, men så fort jag orkade började jag göra en del plankor mm, så jag vet att de yttre magmusklerna är starka. Min fråga är hur jag ska veta om de inre magmusklerna är starka nog? Kan jag testa det?
  Supertacksam för svar.
  Kram S

  [Svara]

 • Svara Alexandra 20 mars, 2014 at 11:34

  Skulle tippa på att han är kollega med min kurslärare Susanne Kjällander vi har just nu på stockholms universitet som också brinner för just IT i lärande miljöer, dock förskolan. 😀

  [Svara]

 • Lämna kommentar