Lofsan

Om att bestämma sig

Jag hade planerat in ett löppass idag efter mycket styrketräning i veckan. När vi hämtat barnen hos mormor, handlat nyårsmiddagen på Ica Maxi, ätit glass på 18 smaker på Timmermansgatan och sedan klivit innanför dörren hemma var motivationen till att ge mig ut i snöblandat regn ungefär 0,0.

Men jag är ingen banger och jag vet hur bra jag mår när jag får använda kroppen, vara utomhus och få vara själv en stund. Jag la upp en bild från Egypten på min instagram, en bild på en stor del av det som driver mig: att vara stark, sov 2 timmar i sängen och bestämde mig.

Nu är jag tillbaka hemma, klockan är 18 och Hans köttfärssås står klar på spisen. Hur passet gick får ni veta senare. Det finns ingen träning jag ångrar efteråt. 🙂

Previous Post Next Post

You Might Also Like

9 Kommentarer

 • Svara Camilla - En mammas dagbok 29 december, 2012 at 20:00

  Skönt inställning!
  Samma här, har jag bestämt mig så blir det så!

  Gött jobbat tjejen!

  Kramen

  [Svara]

 • Svara ♥ TUMADRE - ensamstående mamma till två ♥ 29 december, 2012 at 20:39

  Så bra. Det är det här med att ha ett jäkla pannben.

  [Svara]

 • Svara Mikaela 29 december, 2012 at 20:40

  Jag läste dom orden för någon dag sen och rabblar det för mig själv tills jag tror på mig själv ”det finns inget pass jag ångrar”… Så ikväll gick jag igenom dina filmer på videofy, svettades och nu ångrar jag mig absolut inte. Du är en stor idol Lovisa och jag trodde aldrig att jag vid denna åldern skulle få en person att se upp till så mycket. Tack för att du inspirerar och motiverar!

  [Svara]

 • Svara Annika 29 december, 2012 at 21:29

  Instämmer! Jag läste en gång när du skrev att du kvällstränat ”efter 90 minuter i ett mörkt barnrum…” Det är också imponerande! Jag tycker ofta att det är svårt att inte hänga på John Blund när han kommer till barnen 😉 Att dessutom kliva upp och dra ett träningspass då…

  [Svara]

 • Svara Sara Borg 29 december, 2012 at 21:29

  Härligt jobbat! Vi ska till Fuerteventura om en månad och jag hoppas på en härlig vecka med mycket löpning. Din bild ökar suget och jag längtar massor!

  [Svara]

 • Svara Aniika 29 december, 2012 at 21:35

  Heja!

  [Svara]

 • Svara Petra - Jag & mitt liv, med barn, Lchf och träning 29 december, 2012 at 21:42

  För mej brukar det hjälpa att tänka på att träningen är som ett jobb. Inte sjutton stannar man hemma från jobbet bara för att man kanske inte har lust att jobba? Nej man åker ändå och när man kommer hem igen känns det oftast mycket bättre:).

  [Svara]

 • Svara Jennie 30 december, 2012 at 00:34

  DET ska bli mitt motivations citat för 2013. ”Det finns inget träningspass man ångrar”!
  Tack för en toppen blogg!
  Kram från en som gått ner 25 kg sen 1 Maj! 🙂

  [Svara]

 • Svara Carina 30 december, 2012 at 12:53

  Underbart! Bra med målbilder om motivationen inte är på topp.

  [Svara]

 • Lämna kommentar