Lofsan

Olof Viktors & Tant Anna

Sedan Sixten började få ersättning för en vecka sedan sover han mycket bättre. I går kväll fick han totalt 120 ml utöver amningen. Han somnade vid 23 och sov sedan till 09, med en kortare matpaus som vi båda somnade ifrån vid 04. Detta betyder med andra ord 11 timmars sömn! Helt underbart!

Sixten och jag sitter nu hemma hos Anna i Malmö. Vi har ätit en jättegod tacodinner. Tacos och sushi är mina två favoriträtter. Anna har köpt en flaska cocacola light som vi festar till det med. Hon har även snackat om en popcornpåse… 🙂

I förmiddags gick Sixten och jag en vända i trädgården. Vårt äppelträd har mycket äpplen på sig så jag plockade några stycken ner i en påse att ta med hit. Pappa och jag åkte till Olof Viktors i Glimminge för att äta lunch och ta en fika. Vi åt den traditionella kräftstjärtssmörgåsen och delade på en kanelsnurra och en bit citronmarängpaj till efterrätt.

Efter en vända i Ystad åkte vi ut till flygplatsen och så flög pappa upp till Stockholm igen. Sixten och jag fortsatte färden mot Malmö och min kompis Anna som sagt. Det är jättemysigt att träffa Anna igen och fungerar bara nätterna bra så stannar vi här till tisdag kväll.

Imorgon ska Sixten och jag ta en powerwalk bort till Sats Entré. Sixten ska provspela på minisats en timme medan jag får träna så mycket jag hinner. Sedan blir det shopping i Entré, både till mg och Sixten kanske. Kul! Vid fem är Anna hemma från jobbet igen och då ska vi mysa hela kvällen.

Två av de viktigaste personerna i mitt liv!

Två av de viktigaste personerna i mitt liv!

Sixten tycker om att åka sele

Sixten tycker om att åka sele

Två stjärnor!

Två stjärnor!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Jenny och Melvin 26 oktober, 2009 at 07:15

  Hej min tjej. Hörru fan va kul!! Jag har ju hela tiden sagt att Sixten är som melvin. Snart somnar han vi åtta.. sover.. äter fyra sover sen vidare. Hehe. han kanske ska varar lite mer med oss så han tar efter. haha

  [Svara]

 • Svara unique 26 oktober, 2009 at 09:38

  Det är många som kämpar med amningen och har barn som gråter konstant och inte vill sova. Går det inte så går det inte. Tycker Ni gjort helt rätt att köra ersättning blandat med amning. Ni måste tycka det är OTROLIGT skönt nu när lille Sixten sover (nästan) hela natten

  [Svara]

 • Lämna kommentar