Lofsan, Resor, Sixten

Olof Viktors, Skillinge och BBQ

Dagens Sixten

Idag har vi varit och fikat på Olof Viktors i Glemminge. Även fast det blåste kalla vindar var det varmt inne på deras innergård och vi kunde sitta utan tröja. Härligt! Jag åt en krämig sparrissoppa med gott bröd, till efterrätt tog jag några skedar av en citronmarängtårtbit.

Fika på Olof Viktors

Dagens Mamma

Blusen är från HM:s gravidavdelning och byxorna från Abercrombie & Fitch

Sixten går allltid med med ett av våra pekfinger som balanspinne

Hela outfiten är från HM, förutom skorna

Efter att vi varit hemma och fixat lite tog vi bilen ner till Skillinge och parkerade där. Sedan gick vi länge söderut längs med stranden. Vi pratade om hur vi vill ha det i sommar; vad som är viktigt för oss. Vi båda vill mest skrota runt, åka på lite utflykter men framförallt vara på stranden och grilla. Jag längtar massor till vår gård vi ska bo på. Den är helt underbar och kommer att vara perfekt för oss!

Öööh... Vaddå?

Det blåste lite så jackan kändes skön, men den åkte av sen

Ser ni att mitt hår har blivit vågigt i nacken efter graviditeten?

Mina älskade två

När vi kom hem hade jag till slut givit efter för Hans påtryckningar och bestämde mig för att ordna till Sixtens frippa; resultatet får ni i nästa inlägg. Hans förberedde middagen och brassade grillen medan jag cuttade och sedan lekte med Sixten medan han badade i sin kruka.

På med grillen!

Dags för middag!

Nu ikväll har jag skjutsat min pappa till flygplatsen medan Hans stannade hemma med Sixten. På tisdag flyger Hans upp till Stockholm igen och stannar där ett par dagar medan Sixten och jag softar härnere på Österlen. Sedan blir det stort midsommarfirande här med två av mina syskon och deras familjer tillsammans med vår pappa. Det ska bli jättekul!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

Lämna kommentar