Lofsan

Olof Viktors

Vi gjorde en utflykt till Glemminge och cafét Olof Viktors idag. Det brukar vara galet mycket folk över påsken men antingen var vi tidiga eller så kommer folk igång först i morgon på långfredagen för det vara bara några sällskap förutom vi på plats.

Vi åt lunch och fikade och satt länge och pratade. Baxter somnade i bilen på vägen dit och sov 1,5 timme i utomhus i vagnen under tiden. Jag är glad att våra barn somnar i bilen, kan lyftas över till vagnen och sova vidare. Annars blir det inte lika lugnt och så avslappnad lunch om man säger så. Så hett tips till nyblivna föräldrar: försök vänja barnet vid vagnen direkt så att ni inte blir bundna till att barnet måste sova hemma i säng jämt.

En biltvätt och en handlingsrunda på Coop i Simrishamn är vi hemma igen. Hans ska grilla kyckling ikväll. Mitt i en snödriva. 🙂


Vi har med oss Bugaboo Buffalo istället för Donkey delvis pga att Buffalo tar mindre plats i bilen. Recension kommer!


Sixten är inne i en lite rockig fas just nu. Mycket solglasögon och kedjor och nitar. Gillar hans stil!


Raybans (finns i barnstorlek bla på Synsam) precis som sin mamma. Solglasögon ska vara CE-märkta, viktigt för barnens ögon. Det var någon som frågade om denna tröja förra gången den syntes på bild: jag brukar köpa koftor och stickat till barnen på Zara och på Gap. Jag tror att man kan beställa Gap till Sverige numer, jag köper mest barnkläder i London och New York eftersom det är större utbud där och bra priser.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

8 Kommentarer

 • Svara Åsa 28 mars, 2013 at 18:25

  Åh vilka fina skor Sixten har. Vart har ni köpt dem?
  Glad Påsk!!

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  Glad påsk!

  De är från Ralph Lauren.

  [Svara]

 • Svara Elin 28 mars, 2013 at 19:57

  Hej

  Att somna i bilen är perfekt – och smidigt. Jag gör det fortfarande (alltså ABSOLUT inte när jag kör) trots 24 år fyllda.

  Jag läste att ni var en runda i Simrishamn, jag skulle vilja tipsa om en ny (öppnade idag!) inredningsbutik på Stortorget Karossgården Boutique massor av fina inrednings detaljer och annorlunda möbler. De finns på facebook!

  [Svara]

 • Svara Anna 28 mars, 2013 at 20:15

  Yep, de levererar från UK till Sverige (och Finland …). Om man skriver upp sig på nyhetsbreven så får man extremt bra erbjudande, fri frakt med jämna mellanrum och väldigt ofta 20-30% rabatt. Har handlat massor till killarna där, tycker att deras t-shirts håller bättre än HM etc. Bra priser. Passa på när de har rea på hoodies! Å nä, jag är inte sponsrad av gap, jag bara gillar märket till barn … 🙂

  [Svara]

 • Svara Träningsglädje 28 mars, 2013 at 20:18

  diggar sixtens stil! 🙂

  [Svara]

 • Svara ellenojag 29 mars, 2013 at 10:09

  SÅ jäkla grym stil, Sixten <3

  [Svara]

 • Svara MansonDust - en mammablogg om barnmode 30 mars, 2013 at 16:24

  Mina barn har aldrig gillat vagnen, förrän vid 4 mån & dom kunde halvsitta. När dom låg ner så bara skreeeeeek dom oavsett hur länge man väntade. Slutade med att jag fick köra vagnen med ena handen & hålla bebis i andra. 😉

  [Svara]

 • Svara Veronica 3 april, 2013 at 19:25

  Ja! En Buffalo. Hoppas att recensionen kommer snart, vi har tänkt att köpa en. Får Baxter plats bra i den när han sover? Vi har en tjej på snart två år som sover mycket i vagn.

  [Svara]

 • Lämna kommentar