Lofsan

O'learys, hotellfrulle och Karin

Sixten och jag tar igen oss i vår shoppingrunda med en fika på Espresso house i NK:s bottenvåning. Vi fyller på 62-garderoben idag. Bodys har vi många fina men byxor och koftor saknades. Nu ska vi fokusera på min garderob en stund. Kofta och tishor på agendan.

När vi checkat in på vårt favorithotell här på västkusten stannade Sigge och jag på rummet några timmar medan Kärleken var iväg på ett möte. Sedan möttes vi upp för en sen middag på O’learys. Jag åt en god sallad med kyckling, bacon och skinka. Jag reagerade dock på att vi var tvungna att betala garderoben 40:- fast vi skulle äta middag för typ 500:- okej om man bara ska dricka öl och kolla på fotboll men restauranggäster?

Imorse vaknade Sixten vid sju för att äta. Kändes som att det var lika bra att gå upp och äta hotellfrulle med Hans då när vi ändå var vakna. Helt underbart att sitta i en nästan tom restaurang och äta en fantastisk frukost! Det enda som störde mitt paradis var en kille som pratade extremt högt. Han poängterade ”hur skönt det är att vakna utan att vara bakis. Det är verkligen jätteskönt!” som om det var ett undantag från alla andra morgnar. Normen=bakis.

Han kallas för FärjanHåkan. Patetisk människa!

Min kompis Karin bor och pluggar här i Göteborg så vi passade på att ta en lunchdate idag. Jättemysigt café och mysigt sällskap såklart!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

Lämna kommentar