Lofsan

Ojojoj!

Mamma och jag var ute och gick en runda idag. Satan vad jobbigt det var! 1 timma och 45 minuter tog det! 7 kilometer och 9500 steg enligt stegräknare. Ont i ryggen på slutet men det får det väl vara värt med tanke på hur trevligt det var.

Nu ska jag åka ut till Sollenkroka och hämta min man som kommer med taxibåten från Möja. Vi ska hem och duscha samt byta om till lite varmare kläder för ikväll är det match!

Trots mitt sportintresse och åren på GIH har jag ännu inte sett en riktig match gå av stapeln. Förutom när syster Elin spelade när hon var 10.

Min man är äkta Bajenfan och har vart tränare i ungdomslaget flera år. Varje vecka ringer Bajens tränare till hans mobil och läser upp dagens starteleva till matchen. Jag har bett honom hälsa från mig men han gör aldrig det.

Så nu ska jag bli av med fotbollsoskulden, och det med råge. VM-kval, Sverige-Danmark, Råsunda, VIP-biljetter med mat innan och fika i pausen. Platserna är på rad 7, det är ganska långt nära planen vad jag har förstått.

Gore-Texjackan på, underställ och paraply, kanske sittunderlägg för min ömma svanskota. Vattenflaska. Något mer man ska tänka på? Ni som är vana fotbollssupportrar?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara alfvan 6 juni, 2009 at 17:56

  Jag hade faktiskt satsat på ett par tunna vantar! Brukar kunna bli snorkallt när det blåser kalla vindar på fingrar!

  Är så avundsjuk! Jag får lyssna på matchen via sportradion, hade mycket hellre tittat iaf på tvn!

  [Svara]

 • Svara skolfux 6 juni, 2009 at 18:26

  Hoppas ni fick en trevlig kväll! Själv sitter kommer jag sitta bänkad vid TV:n och följa matchen. Kram!

  [Svara]

 • Lämna kommentar