Lofsan

Oh sunny day

Det är tur att jag har världens bästa kollegor som ställer upp och vickar! Varken Baxter eller jag var i skick för att stå på scenen och träna alla mammor på SatsBaby i Sickla idag. Jag smsade min räddare i nöden vid 03 och fick svar direkt. Tack Lina!

Mitt halsont känns hanterbart idag men inte träningsbart. Istället har vi hängt på NK hela dagen. Mysigt.


Ikväll ska jag träffa ett gäng Mammabloggare ute i Sickla. Vi har ett stort projekt igång tillsammans med Sickla Köpkvarter. Jag ska ge er några länkar till Towe och andra mycket läsvärda Mammabloggar senare. 🙂

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

  • Svara ida-maria,mamma till Lykka 30 maj, 2011 at 16:38

    Ja, idag får vi agera professionella bloggare på mötet i Sickla 😉
    Riktigt nice!
    Ses snart!

    [Svara]

  • Lämna kommentar