Lofsan

Oh la la vilken dag

Idag har det varit världens vackraste väder här i Stockholm. Jag är en riktig sommarmänniska som mår bäst när det är riktigt varmt. Det får gärna vara äckligt varmt.


Hans överraskade mig genom att ta ledigt från kontoret, skriva kan man göra var som helst. Vi åkte ut till Saltis efter träningen i morse hängde sedan på bryggan hela dagen. Det är perfekt att det är grus innanför båthuset och bryggan för då kan Sixten inte ta sig någonstans. Han leker inne i båthuset eller står på en av stränderna och kastar sten.


Baxter sov sin lunchnap i Orbiten så när Sixten blev trött framåt 12 satte jag ner honom i Baxters babyskydd och så somnade han på 2 minuter. Han verkade tycka att det var mysigt. Smidigt värre.


När barnen sov hann jag sola lite innan Agnes och jag åkte till Neglinge och köpte några pizzor att dela på. Ja, man får äta pizza. Ibland. Och kanske inte en hel. Men man får.


Tom körde Henrics radiostyrda båt hela dagen. Han älskade det! Nu längtar han till sitt landställe där han får inviga sin egen.

Baxter och jag tränade på balansen. Han står själv med ett lillfinger som stöd nu. Det vore roligt om han börjar gå med stöd i sommar så att han kan hänga på Sixten. Jag märker att han blir frustrerad när han inte hinner med.


Jag badade mycket och simmade till och med en bit ut. Det var varmt i havet och jättesvalkande. Härligt!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

Lämna kommentar