Lofsan

Off to work

Jobbkläderna är på och peppmode antaget. Jag får många frågor om mina rosa skor jag alltid har på filer och bilder. Det är ett par barfotaskor från Merrell, de heter Lithe Glove. Att byta till ett par barfotaskor är det bästa jag har gjort. Jag har aldrig ont i ben eller fötter längre och får mycket bättre kontakt med musklerna i rumpan när jag tränar. Jag både jobbar och tränar i mina barfotaskor, jag är helt beroende. När jag har andra skor känns det som pjäxor i jämförelse. Många av mina PT-kunder har bytt till barfotaskor och är lika sålda som jag.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

7 Kommentarer

 • Svara I min lilla lilla värld 15 april, 2012 at 16:18

  Du vackra kvinna!!

  [Svara]

 • Svara Mirakelmorsan 15 april, 2012 at 16:54

  Barfotaskor..? Måste nog googla lite tror jag 🙂

  [Svara]

 • Svara emi 15 april, 2012 at 18:16

  Oh, låter spännande! Kan man köpa dom någon annanstans än på merrells hemsida?

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  Naturkompaniet kan jag rekommendera!

  [Svara]

 • Svara Mail Zetterberg 15 april, 2012 at 19:45

  Det skrivs mycket om barfotaskor både här och där just nu… jag är nyfiken, men då jag har problem med ett knä – menisken – är jag tveksam om jag vågar… Har fått för mig att jag bör ha en sko med BRA stötdämpning… Vet du något om det?

  [Svara]

 • Svara Emma 15 april, 2012 at 23:04

  Berätta gärna mer om barfota skorna! Får alltid ont i fötterna när jag börjar satsa på löpningen ordentligt, blir sånt tråkigt avbrott när man börjar komma igång ordentligt! Lät som något som kanske kan hjälpa mig på vägen? 🙂
  Du är grym, fortsätt som du gör!!

  [Svara]

 • Svara Jennie 16 april, 2012 at 04:46

  Hej!
  Jag har kopt ett par likadana. Jag har endast provat dem en gang, men jag tycker dem ar valdigt stela och nar jag gar och foten liksom bojer sig sa gor det ont. Materialet pa ovansidan trycker liksom mot foten. Antar att du inte har haft detta problem. Var dina ocksa lite stela till att borja med? Jag hoppas de blir battre ju mer jag anvander dem, annars ar det pengarna i sjon 🙁

  [Svara]

 • Lämna kommentar