Lofsan

Ocean Beach Club Makrigialos Vardagsrum

På vårt hotell finns ett stort vardagsrum i anslutning till restaurangen och baren. Precis utanför de stora glaspartierna ligger solbäddar på rad och en av de vackra poolerna. Vi tillbringar en stund inne i soffan varje dag då vi äter jordgubbar och glass. Det känns inte som att vi är på ett charterhotell, det känns som att vi är på besök hemma hos någon. Det märks att det är gäster som sköter sig som bor här. Det är inget skrik eller skrän. Alla är artiga, håller rent och fint. Sådant tycker jag är jätteviktigt när det är så stora och publika ytor och utrymmen. Alla visar respekt inför varandra och beter sig schysst. Det är hima trevligt och ett bra betyg till alla personal på hotellet som bidrar till den goda stämningen.

Lilla Baxter är helt tokig i glass. Sixten också. Det är faktiskt i princip det enda Sixten har ätit sedan vi kom till Kreta. Men jag är tacksam för det lilla och köper glass för fulla muggar.

Illustration från Vings hemsida. Det är inte alltid hotell faktiskt ser ut som på bilderna. I Ocean Beach Clubs fall stämmer till och med verkligheten med ritade bilder!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

Lämna kommentar