Lofsan

Ocean Beach Club Makrigialos by Night

Första kvällen på hotellet valde vi att äta middag på Ocean Beach Club:s restaurang. Vi kommer nog att variera oss mellan att äta där, uppe på det stora Sunwinghotellets restauranger och hemma på balkongen. Det är gräbsens status som får avgöra. Vi ska ju vara här i två veckor så vi hinner testa allt.

Vi fick först en annan lägenhet än den vi hade bokat. Den låg två trappor upp utan hiss till våningen. Jag gick ner och sa till och vips blev vi flyttade till den lägenhet vi bokat från början. Proffsigt bemötande!

En av utsikterna från balkongen. Loungedelen är jättemysig.

Från restaurangen ser man Makrigialos hamn. Längst till höger ser ni barnpoolen med segeltyg som skydd för solen.

Sickan petade i buffén medan Hans och jag åt från a la carten. Inget fascinerande. Ganska medelmåttigt med svenska priser.

Nej, jag äter inte pommes. Den är till Sixten. Som han inte ville ha. Däremot åt jag laxen. Jag äter lax 3-5 gånger per vecka.

Vattnet ställdes fram på bordet och serverades direkt. Sedan stod det på notan. Snålt tycker jag. Annars är personerna bakom flaskan rätt okej.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Camilla 15 juli, 2011 at 18:35

  Det ser helt underbart ut, jag blir avis 😉

  [Svara]

  lofsan Reply:

  You should be! Men snart kommer din bebis! 🙂

  [Svara]

 • Svara I min lilla lilla värld 15 juli, 2011 at 19:02

  Du borde fan bli resereporter!! Grymt

  Ni ser verkligen ut att ha det toppen och snygg är du med dina mörka bryn

  Kram på Er

  [Svara]

 • Svara Lotta 15 juli, 2011 at 20:52

  Jag vet ingen som är så duktig på att rapportera, lägga ut bilder och skriva om ALLT som du är! Helt otroligt! Jag håller med ovanstående, du borde bli resereporter!!! Ibland eftersöks ju barnfamiljer till olika resmål, nästa gång jag ser det ska jag banne mig anmäla er!
  Det ser otroligt härligt ut och jag önskar sååå att vi hade lite sol här i Halmstad. Ni får njuta lite åt oss också 😉 Ta hand om er! KRAM

  [Svara]

 • Lämna kommentar