Lofsan

Nytt träningspass på Rosa Skrot tillsammans med mig

Nu är det dags för ett nytt träningspass på Rosa Skrot tillsammans med mig! På söndag 17/2 klockan 17.00 kör jag ett pass med styrkeövningar och pulshöjare. Passet är upplagt i cirkelträningsform med stationer. Alla kan vara med utifrån sina egna förutsättningar, så länge man är villig att göra sitt bästa. Förra gången jag körde ett liknande pass blev platserna fullbokade på kort tid så anmäl dig så fort som möjligt. När det är fullbokat så skriver jag gärna upp dig på reservplats, det kan bli avbokningar dagen innan.

Vad: Stationsträning i cirkelform för styrka och kondition med redskap och kroppsvikt. 

Hur: Högt tempo.

Var: Rosa Skrot på Torkel Knutssons gata 41 Stockholm Södermalm.

När: Söndagen 17/2 17.00-18.00.

Anmälan: Maila lovisa.sandstrom@me.com så får du en bekräftelse på att du fått plats.

Pris: 200:- som betalas kontant på plats. 

 

I februaritider längtar jag lite extra till våren då jag kan köra pass i Hammarbybacken igen. Så här såg 8 starka tjejer ut som svingade kettlebells och sprang uppför backen i tid och otid. Tills dess håller vi till på grymma Rosa Skrot.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Kommentar

  • Svara sara T 11 februari, 2013 at 09:47

    Känns overkligt att man ska kunna springa ute i linne på kvällen igen! 🙂

    [Svara]

  • Lämna kommentar