Lofsan, Träning

Nytt träningsfokus

Ikväll njuter jag av att efter att ha tränat extremt grenspecifikt med ett mål äntligen kunna träna vad jag vill. I och för sig blir det inte så många pass på gymmet denna vecka då barnen är sjuka men jag ska träna hemma, med en bra plan är det minst lika bra som på gymmet. Ni ska få videos på en del, det är många som vill ha inspiration till träning ute på landet till exempel.

Ikväll har vi ätit kycklingsallad, som vanligt. Jag tror att fem middagar i veckan härhemma består av grillad kyckling med tillbehör som tomat, sallad, avokado, nötter, mozzarella, halloumi, bacon och liknande. Jag älskar det och tröttnar aldrig.


Bullmamman in action!


Kvällens kycklingsallad

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Kommentarer

 • Svara Lilla familjen 17 juni, 2012 at 22:05

  Att träna hemma är ju effektivt det med! (:

  [Svara]

 • Svara Uppochhoppa 17 juni, 2012 at 22:18

  Oj, vi klonade nästan varann idag! Bakade bullar på eftermiddagen (det här regnet, blir tokig!) och grillade kyckling på kvällen som åts med världens enklaste sallad på bara tomat, vattenmelon och mozarella. Färska blad basilika och mynta – smarrigt värre. Just vattenmelon är en favorit till alla sallader såhär års.

  Grattis till väl genomförd grensatsning, det har varit kul att följa!

  [Svara]

 • Svara Linda 18 juni, 2012 at 07:16

  Hej! Jag gillar din blogg massor!!! Men jag har en liten fråga, håller på och löptränar inför ett lopp i september. Har tidigare endast sprungi korta sträckor så de är lite nytt för mig med 10km och tungt faktiskt… Men nu har jag haft en otrolig flunssa i två veckor, hur ska jag ”börja pånytt”? Kroppen är trött och tung ännu och näsan rinner direkt jag går lite raskare med hunden.. Hjälp mig, september närmar sig med storm steg och jag är ur form totalt!!:( Kram Linda

  [Svara]

 • Svara Charlotte 18 juni, 2012 at 09:37

  Jaaa. tips på hemmaträning vore kanon! Ibland tar man sej ju inte iväg hur gärna man än vill!
  kram!

  [Svara]

 • Lämna kommentar